Tuotetiedot

Ensimmäinen Edellinen Tuote 25 / 34 Seuraava Viimeinen
Tuoteryhmä: Putkikombot

1,899.00eur

Mesa Boogie Recto-Verb 25 1x12 Combo


Mesa Boogie Recto Verb 25, 1x12" kombo

Kaikki, mistä pidit Mini Rectifierissä, nyt jousikaiulla varustettuna.

Mesan patentoitu Multi-Watt teknologia, mahdollistaa useamman eri teholuokan(10/25 wattia) per kanava. Multi-Watt ei ainoastaan vaihda tehoja, vaan se myös vaihtaa pääteasteen kytkentöjä siten, että koko vahvistin vastaa soittoon eri tavalla. Näin yhteen laitteeseen saadaan monta luonnetta, jolla Recto taipuu vaikka kantriin.

Koska Rectifier on ollut supersuosittu raskaan metallin soittajien keskuudessa, monesti pääsee unohtumaan Rectifierin kyky tuottaa isoja puhtaita ja rock-soundeja. Recto-Verbin EL84 pääteputket tekevät äänestä napakan ja pirteän tuoden keskialuetta, isompia veljiään enemmän, esille.

Molemmilla kanavilla on kaksi täysin erilaista soundi moodia. Niitä ja eri teholuokkia yhdistelemällä voit muuntaa Recto-Verbin modernista metalli-ikonista, vaikka vintage-tyyliseen rennompaan blues vahvistimeen.

  •  2 erillistä kanavaa joilla yhteensä 4 erilaista soundi moodia. Kanava 1: Clean ja Pushed. Kanava 2: Vintage ja Modern.
  •  Jokaisella kanavalla:Gain, Treble, Middle, Bass, Presence, Master, Reverb, 10/20 Wattia.
  •  Jalkakytkin(tulee mukana) hoitaa kanavan vaihdot.
  •  Fillmore FM75 kaiutin
  •  Efektiluuppi
  •  Suojapussi

Tilapäisesti loppu, kysy saatavuus


Tuotteen sivut: mesaboogie.com/amplifiers/electric/mark-series/mark-five-35/index.html

Hinnat sisältävät ALV 24% ja ovat voimassa toistaiseksi. Varaamme oikeuden mahdollisiin muutoksiin ja virheisiin. Tuotteiden saatavuus voi myös vaihdella, eli jos kiire, tai esim. noudat, niin varmista ensin varastotilanne puhelimitse.

Kpl:  
Tuotearvioinnit