Tuotetiedot

Ensimmäinen Edellinen Tuote 3 / 19 Seuraava Viimeinen
Tuoteryhmä: Digitallentimet

68.00eur

Lexicon Alpha Desktop recording Studio


Lexicon Alphs studio, Desktop (USB) recording Studio, nyt helppoa ammattimaista äänitystä tietsikalla yhdellä laitteella.

Alpha on sarjan kevein ja edullisin tuote, joka on paikallaan kun tarvitaan luotettavaa ja laadukasta äänensiirtoa tietokoneelle, mutta suuremmat kanavamäärät eivät ole tarpeellisia. Alpha sopii erityisen hyvin matkalle mukaan, sillä erillistä virtalähdettä ei tarvita.

  Lexiconin Alphasta löytyy yksi mikrofonietuvahvistin, 2 linjatuloa sekä instrumenttisisänmeno. Lambda kykynee yhtäaikaa äänittämään kaksi erillistä kanavaa. Ulostuloja löytyy kaksi sekä kuulokevahvistin.

Mukana tulee edeltäjiensä tapaan Steinbergin Cubase LE (PC/Mac) ja Lexiconin oma Pantheon reverb VST-plugin, joten kyseessä on valmis ministudio suoraan paketista.

 

  USB-Powered, 1x Mic In (XLR), 2xLine In, 1x Instrument In, 2x Line Out, 1xStereo-Headphone Out (3,5mm), Direct Monitoring, incl.Cubase LE with Lexicon Pantheon


Tilapäisesti loppu, kysy saatavuus


Tuotteen sivut: lexiconpro.com/Omega/index.asp

Hinnat sisältävät ALV 24% ja ovat voimassa toistaiseksi. Varaamme oikeuden mahdollisiin muutoksiin ja virheisiin. Tuotteiden saatavuus voi myös vaihdella, eli jos kiire, tai esim. noudat, niin varmista ensin varastotilanne puhelimitse.

Kpl:  
Tuotearvioinnit