Tuotetiedot

Ensimmäinen Edellinen Tuote 4 / 12 Seuraava Viimeinen
Tuoteryhmä: Lesliet ja simulaattorit

3,780.00eur

Leslie 3300W Urkuvahvistin


Leslie 3300W on äärimmäisen tyylikäs urkuvahvistin. Sen pinta on pähkinäpuuta aivan kuten "isoveljessään", Leslie 122XB:ssä.

Leslie 3300 urkuvahvistin on valmistettu parhaiden ammattiurkureiden vaatimuksia silmällä pitäen ja tiiviissä yhteistyössä heidän kanssaan.
Tämä yksikanavainen, kaksinopeuksinen, pyörivillä ylä- ja alaroottoreilla, sekä kuuluisalla Ferro Fluid -driverilla varustettu Leslie on loistava valinta soittajalle, joka arvostaa alkuperäistä Leslie-soundia. Massiivinen 15" bassopää ja 300 watin teho takaavat että Leslie 3300 on paras keikkaleslie kautta aikojen.

Säädöt:

-Master-volume

-Bass

-Mid-range

-Treble

-Horn-level

-Subwoofer-level 

-Hitaat ja nopeat nopeudet ovat sädettävissä

-Nousu- ja laskuajat säädettävissä kuten myös jarrutusaika


Inputkytkentä on mahdollista  11- tai  8-pinnisellä Leslie-liittimellä, sekä 6,3mm plugilla. 

Leslietä voidaan siis käyttää kaikkien markkinoilla olevien urkujen ja synien vahvistimina silloin, kun halutaan tarjota paras mahdollinen urkusoundi.

Mitat 63cm(Lev.) x 52cm(Syv.) x 89cm(Kork.)
Paino 54,5 kg
Cabinet Rugged-built cabinet with black finish and locking casters
Lisävarusteet: Nopeuden vaihtokutkin  FS-9H, Leslie 8- tai 11-pinninen kaapeli


3300 has been designed with the professional touring musician in mind. This single-channel Leslie features a two-speed horn rotor utilizing our famous Ferro Fluid driver and a bass rotor with a massive 15? woofer. The Leslie 3300 is powered with an ear shattering 300-Watt RMS solid-state amplifier with a vacuum tube preamp. This is the loudest, best sounding portable Leslie ever! Master-volume, bass, mid-range, treble, horn-level and subwoofer-level controls are provided. Slow and fast speeds, rise and fall-times and even brake time can be adjusted. An 11-pin and 8-pin Leslie socket as well as a ¼? line input jack are provided. The Leslie 3300 can be connected to most electronic organs and keyboards on the market today. A ¼? line output jack suitable to drive an external subwoofer is also provided.


Saatavilla


Tuotteen sivut: hammondsuzuki.com/product.aspx?model=3300,LE

Hinnat sisältävät ALV 24% ja ovat voimassa toistaiseksi. Varaamme oikeuden mahdollisiin muutoksiin ja virheisiin. Tuotteiden saatavuus voi myös vaihdella, eli jos kiire, tai esim. noudat, niin varmista ensin varastotilanne puhelimitse.

Kpl:  
Tuotearvioinnit