Tuotetiedot

Tuote 1 / 2 Seuraava Viimeinen
Tuoteryhmä: Hammond Melodion

648.00eur

Hammond Melodion 44HP

Hammond Melodion 44HP

Hammond 44 koskettiminen keyboard.
Uniikki tuote jollaista ei ole kellään muulla valmistajalla. Ei tarvitse sähköä - vain kevyt puhallus riittää.

Ääni on erittäin rikas, tulkinnallinen ja oman puhalluksen avulla voit paisuttaa ääntä aina kuiskauksesta karjuntaan asti.

Tuote on suunniteltu ammattikäyttöön studiosta keikoille ja kouluihin.

Mukana tulevalla suukappaleella ja putkella voit soittaa "melodikamaisesti" yhdistämällä suukappaleen suoraan soittimeen. Laittamalla taas putken väliin, toimii soitin enemmän "keyboardmaisesti". Musiikinopetuksessa tästä on hyötyä, ja suukappaletta vaihtamalla voi samalla soittimella soittaa montakin soittajaa.


Sisäänrakennetun laadukkaan dynaamisen mikrofonin ansiosta soittimen kytkentä onnistuu helposti vahvistimeen. Mikrofonit on erittäin hyvin äänieristetty häiriöäänien poissulkemiseksi ja soundi on todella hyvä ja ilmaisuvoimainen myös vahvistimen kautta.


Hintaan sisältyy: suukappale, taipuisa väliletku, sekä hyvä topattu kantokassi.
The newest HAMMOND has no drawbars, and no tonewheels, but it has all the soul of our legendary organs.
Say hello to the HAMMOND 44  MELODION. It’s a KEYBOARD HARMONICA-the FIRST WITH 44 KEYS and a BUILT-IN DYNAMIC MICROPHONE. From the first time you pick it up, you’re hooked-The ease of EXPRESSION and EMOTION will startle you. If you’ve ever been envious of sax players, guitarists or harp players who stand at the front of the stage and really get into it, now YOU HAVE THAT CHANCE. Even if you’re not a keyboard player, the Hammond 44 is easy to play-and what a sound! PLUG INTO ANY AMP, use EFFECTS PEDALS, to make a sound that is DISTINCTLY YOUR OWN. CLICK HERE to read more about this amazing new instrument. 


Tilapäisesti loppu, kysy saatavuus


Tuotteen sivut: hammond.eu/products/melodions/pro-44h

Hinnat sisältävät ALV 24% ja ovat voimassa toistaiseksi. Varaamme oikeuden mahdollisiin muutoksiin ja virheisiin. Tuotteiden saatavuus voi myös vaihdella, eli jos kiire, tai esim. noudat, niin varmista ensin varastotilanne puhelimitse.

Kpl:  
Tuotearvioinnit