Tuotetiedot

Ensimmäinen Edellinen Tuote 9 / 9
Tuoteryhmä: Käsitallentimet

119.00eur

Zoom H-1n Käsitallennin

Zoom H-1n Käsitallennin

Zoom H1n

Pienikokoinen digitaalitallennin stereomikrofonilla

Uusi versio jo legendaarisesta Zoom H1 tallentimesta!

 

H1n:n X/Y -mikrofonit tallentavat korkeatasoista stereoääntä. Tuki jopa 24-bit äänelle ja sampling ratet 44,1, 48, tai 96 kHz WAV:na ja monessa eri MP3-muodossa. Uudistetussa Zoom H1n:ssä on moni käyttötoiminnoista on yhden napin takana eikä valikoissa. Sinun on nyt entistä helpompi äänittää kappaleita, ääntä videtuotantoihin, luentoja, podcasteja ja muuta. Uusi 1,25" LCD näyttö on helppolukuinen kirkkaissakin valotilanteissa.

 

Sisäänrakennettu limiter tarjoaa säröttömän signaalin jopa 120 dB SPL asti. Eli konserttiäänityksetkin hoituvat useimmiten ilman säröjä! Low-cut filter auttaa eliminoimaan pöhinöitä ja epätoivottuja matalan taajuuksista mörinää.

 

Overdub-toiminnolla voit äänittää rajattomasti uusia "kerroksia". Tämä on etenkin muusikoille hyödyllinen ominaisuus ideoiden tallentamiseen.

 

H1n playbackin nopeuskontrolli helpottaa musiikin ja haastattelujen transkriptiota ilman, että sävelkorkeus muuttuu.

 

H1n:stä löytyy myös pre-record ja self-time toiminnot, jotta et missaisi tärkeiden hetkien tallentamista!

 

Uusi tone-signaaligeneraattori helpottaa audiotasojen säätöä H1n:lle ja vaikkapa kameralle.

 

Laitteesta löytyy myös 3,5mm stereo mic/line input, jonka avulla voit äänittää ulkoisia mikrofoneja tai äänilähteitä. Se tarjoaa myös 2,5V plug-in powerin. Voit littää laitteeseen myös kuulokkeet 3,5mm outputtiin. Laitteesta löytyy myös oma volumesäätö kuulokelähdölle. Sisäänrakennettu kaiutin toimii myös playback-tilanteessa.

 

H1n:n USB-portti tarjoaa digitaalisen ulostulon stereomiksaukselle ja mahdollistaa datan siirron tietokoneeseen. Voit käyttää tämän avulla H1n:ääsi myös USB-mikrofonina ja microSD -kortin lukijana.

 

H1n mukana tulee ilmaislisenssi Steinbergin Cubase LE -softasta sekä WaveLab LE:stä.


Saatavilla
Hinnat sisältävät ALV 24% ja ovat voimassa toistaiseksi. Varaamme oikeuden mahdollisiin muutoksiin ja virheisiin. Tuotteiden saatavuus voi myös vaihdella, eli jos kiire, tai esim. noudat, niin varmista ensin varastotilanne puhelimitse.

Kpl:  
Tuotearvioinnit