Tuotetiedot

Ensimmäinen Edellinen Tuote 3 / 15 Seuraava Viimeinen
Tuoteryhmä: Bassokaapit

549.00eur

Warwick WCA 411 PRO Bass Cabinet


 Warwick WCA 411 PRO sarjan bassokaappi on 600 Watin voimanpesä, jossa erittäin hyvä potku ja erottelevuus yksi markkinoiden parhaimmistoa.
Myös kaiuttimen vuotoheijstukset sivuille ja taaksepäin ="pöminä" on erittäin vähäistä hyvän rakenteen ansiosta ja kuuluu vain se mitä soitetaan.

Warwick WCA 411 PRO bass box, 4x10"Speaker + HF horn with Attenuator, 600 Watts of RMS bass reflex, 8 ohms, Speakon and jack input, Dimension 675x605x485mm, weight 41kg  Warwick's cabinets represent the epitome of design, manufacturing and creativity. Most models come loaded with the new Neodymium speakers that offer outstanding performance at a much lighter weight. Each cabinet is equipped with professional high current speaker connector compatible with Switchcraft HPC & similar connectors. All speaker cabinets are covered with tough blue-black felt and the ports and HF horns are chrome-plated for an understated but powerful stage appearance. 
Saatavilla


Tuotteen sivut: warwickbass.com/amps/amps07.htm#411

Hinnat sisältävät ALV 24% ja ovat voimassa toistaiseksi. Varaamme oikeuden mahdollisiin muutoksiin ja virheisiin. Tuotteiden saatavuus voi myös vaihdella, eli jos kiire, tai esim. noudat, niin varmista ensin varastotilanne puhelimitse.

Kpl:  
Tuotearvioinnit