Tuotetiedot

Ensimmäinen Edellinen Tuote 32 / 36 Seuraava Viimeinen
Tuoteryhmä: Putkikombot

990.00eur

VOX AC30C2X Blue Alnico [K] Käytetty


Käytetty Voxin klassikko alkuperäisillä Blue Alnico -kaiutinelementeillä. Suomessa valmistettu laadukas Bluescase-kuljetuskotelo sisältyy hintaan. Vahvistin on täydessä soittokunnossa ja ulkoisestikin siisti.

Täydellistä rautalankasoundia järkihintaan.

VOX AC30C2X täysputkicombo 2x12" Celestion Alnico Bluespeaker -kaiuttimet.

VOX putkivahvistimet ovat käytetyimpiä vahvistimia Rock'nRollin historiassa. Legendaariset The Beatles, Shadows, U2, Rolling Stones ja lukemattomat muut ovat käyttäneet VOX-vahvistimia aina ja ikuisesti konserttilavalla ja studiossa.

Näiden klassisten putkivahvistimien asema on vahvempi kuin koskaan. Vox kunnioittaa myös uusissa malleissaan samoja perinteitä ja piirteitä, joden ansiosta nämä vahvistimet ovat tulleet tunneteuiksi ja rakastetuksi.

Kytke kitarasi uuteen Vox AC15- tai AC30- vahvistimeen niin ymmärrät miksi niin moni maailman huippukitaristi on valinnut juuri sen omakseen.

 

 

  • 30W combo, 2-kanavaa, Normaali ja Top-boost
  • Putket: 3 x 12AX7 ja 4 x EL84
  • Tremolo ja reverb
  • Kaiuttimet: 2 x 12" Celestion Alnico "Blue speaker"
  • 32.2 kg, 702 x 265 x 556 mm


VOX AC30 C2X Full-Tube Guitar Combo - 30W, 2x 12" Celestion 'Blue Bulldog' Alnico loudspeakers, 2 inputs (top boost & normal), input link-switch to combine both channels, normal volume, brilliance switch, top boost volume, treble, standard/custom EQ switch, bass, reverb effect (tone, mix, dwell switch), tremolo speed & depth, tone cut, master volume, standby switch, power switch. External speaker outputs (8 or 16ohms), output bias (82 'Warm' or 50 'Hot'), FX loop (send, return & bypass switch), footswitch input (tremolo and reverb). Dimensions: 705 x 264 x 530mm (WxDxH). Weight: 32kg. 


Saatavilla
Hinnat sisältävät ALV 24% ja ovat voimassa toistaiseksi. Varaamme oikeuden mahdollisiin muutoksiin ja virheisiin. Tuotteiden saatavuus voi myös vaihdella, eli jos kiire, tai esim. noudat, niin varmista ensin varastotilanne puhelimitse.

Kpl:  
Tuotearvioinnit