Tuotetiedot

Ensimmäinen Edellinen Tuote 120 / 131 Seuraava Viimeinen
Tuoteryhmä: Yksittäisefektit

289.00eur

Ventilator Mini Vent II Electronic Leslie

Ventilator Mini Vent II Electronic Leslie

Vintage Leslie-soundit kitaralle ja kosketinsoittimille

Neo Instruments Mini Vent II on laadukas rotary-pedali soittajalle, joka haluaa parasta. Pedali on suunniteltu helppokäyttöiseksi ja siinä on omat tilansa kitaralle ja koskettimille. Bypass ja Slow/Fast -kytkimet etupaneelissa ovat kaikki mitä keikkakäytössä tarvitaan. Sisäisillä säätimillä pystyt vielä vaikuttamaan esimerkiksi kiihtyvyyteen sekä slow/fast -nopeuksiin.

 

 

Optimized for electric guitar and bass

The Mini Vent II offers Guitar and Keyboard modes, each optimized for those instruments. One main difference is that Keyboard mode also includes Leslie speaker cabinet modeling, which is turned off in Guitar mode (as you're already using your own speaker cabinet). Of course, you can try each mode with either type of instrument to see which works best for your setup. You can tweak each mode's parameters using the footswitches.

Neo Instruments Mini Vent II Rotary Speaker Effects Pedal Features:

  • Rotary speaker simulator pedal
  • Select from Guitar or Keyboard modes
  • Footswitches for Bypass and Slow/Fast rotary speed
  • Parameters include Speed, Balance, Drive, and Distance
  • Mono input, stereo output

Saatavilla


Tuotteen sivut: neo-instruments.de

Hinnat sisältävät ALV 24% ja ovat voimassa toistaiseksi. Varaamme oikeuden mahdollisiin muutoksiin ja virheisiin. Tuotteiden saatavuus voi myös vaihdella, eli jos kiire, tai esim. noudat, niin varmista ensin varastotilanne puhelimitse.

Kpl:  
Tuotearvioinnit