Tuotetiedot

Ensimmäinen Edellinen Tuote 62 / 93 Seuraava Viimeinen
Tuoteryhmä: Sähkökitarat F-G

479.00eur

G&L Tribute ASAT Classic Bluesboy Tele Light Sonic Blue

G&L Tribute ASAT Classic Bluesboy Tele Light Sonic Blue

- 6-kielinen Telecaster-mallinen sähkökitara
- väri: Sonic Blue
- G&L Tribute-sarjaa, valmistettu Indonesiassa
- runko: lehmus
- otelauta: vaahtera
- kaula: vaahtera (Medium C profiili)
- nauhat: 22 medium jumbo
- Leo Fenderin suunnittelemat G&L MFD yksikelaiset mikrofonit
- 3-asentoinen mikkivalitsin, Volume- ja Tonesäätimet

ASAT Classic on Leo Fenderin viimeinen näkemys klassisesta ”single-cut” pulttikaulakitarasta. Rungon malli, pulttiliitos, vaahterakaula sekä saarnista tai lepästä veistetty runko ovat ne ainekset jotka tekivät ASAT Classicin esikuvasta legendan. Mihinkään edellämainituista ominaisuuksista ei ole ASAT Classicissa koskettu, mutta kipeästi uudistusta vailla olevat osa-alueet on päivitetty vastaamaan nykypäivän ominaisuuksia. Talla on hyvinkin perinteinen teräksinen ”boksitalla” johon tallamikrofoni on kiinnitetty, kieletkin kulkevat läpi rungon. Suurin ero perinteiseen TELE-tallaan verrattuna ovat kuusi erillistä messinkistä tallapalaa, jotka kuljettavat soittimen värinän tehokkasti runkoon ja saavat tämän tyyppisen kitaran vihdoin ja viimein myös soimaan vireessä ympäri kaulan.

 

The G&L ASAT Classic is Leo’s final word on the traditional single-cutaway bolt-on axe. Framed in a classic boxed-steel bridge, the single-coil Magnetic Field Design™ bridge pickup created by Leo Fender† delivers crisp attack with complex harmonics while individual brass saddles offer modern levels of intonation refinement. Flip to the single-coil MFD™ neck pickup and you’ll discover a delectably rich tonal palette, from round clean jazz tones to thick, gritty blues. Put ‘em together and you’ll find a whole ‘nother level of heaven.

The Tribute® Series ASAT Classic is dripping with Leo mojo at a price attainable for every working musician. Once you play a G&L Tribute Series, you’ll never look back.


Tilapäisesti loppu, kysy saatavuus
Hinnat sisältävät ALV 24% ja ovat voimassa toistaiseksi. Varaamme oikeuden mahdollisiin muutoksiin ja virheisiin. Tuotteiden saatavuus voi myös vaihdella, eli jos kiire, tai esim. noudat, niin varmista ensin varastotilanne puhelimitse.

Kpl:  
Tuotearvioinnit