Tuotetiedot

Ensimmäinen Edellinen Tuote 5 / 26 Seuraava Viimeinen
Tuoteryhmä: Rumpusetit

585.00eur

Tama IS50H4 Imperialstar-setti 20" basarilla MNM


Tama Imperialstar
18"x20" bassorumpu, 8"x10" ja 9"x12" tomit, 14"x14" lattiatomi, 5½"x14" virveli, tomienpidike, puomi symbaaliteline, virveliteline, HH-teline, bassorummunpedaali. Settiin ei kuulu symbaalit eikä rumputuoli.
Väri: Midnight Mist  ( MNM)

Yli 40 vuoden kokemuksella TAMA tietää mitä rumpalit haluavat. Koskaan ennen ei ole edullinen rumpusarja sisältänyt näin paljon high-end laatua. Jokainen osa-alue on tutkittu, tarkistettu ja paranneltu ennen hyväksyntää osaksi Imperialstaria.
Runko on 100% poppelia ( 6 kerrosta, 7,5 mm). Poppelia on käytetty yli 50 vuotta runkomateriaalina. Sen sointi on lämmin ja täyteläinen.
Kalvoviisteet muotoillaan huippuleikkureilla. Tasokkaat viisteet parantavat huomattavasti sointia, viritettävyyttä ja herkkyyttä. Rungon pinnoitteet ovat liimattu 100% joka kohdasta. Useat muut edulliset setit pinnoitetaan liimaamalla pinta kiinni vain "valikoiduista kohdista". Huono pinnoite tappaa sointia-kupruilee.
Accu-tune vanteet bassorummussa ovat todellista Hightech asennetta. Ne ovat kevyet, nopeat ja varmemmat virittää kuin metallivanteet. Rengaspultit tomien vastakappaleissa pitävät rummut paikoillaan huomattavasti paremmin kuin halvat ruuvikiinnitykset.
Tomipidikkeet sisältävät kalliimmista sarjoista tutun Omnisäädön, jolla tomit saadaan mihin tahansa helppoon soittoasentoon nopeasti ja pitävästi.
Teräsvirveli leikkaa helposti läpi mistä tahansa kitararallista. Teräsrunko on myös herkkä ja tarkkasointinen hiljaisilla volyymeilla. Lisäksi Black Nickel pinnoitus on oikeasti hyvännäköinen ja saa muut saman hintaluokan virvelit kalpenemaan rinnallaan.
Bassorummun vakaudesta huolehtivat jalat ovat samanlaiset kuin Starclassic-sarjassa.


Saatavilla


Tuotteen sivut: tama.com/imperialstar

Hinnat sisältävät ALV 24% ja ovat voimassa toistaiseksi. Varaamme oikeuden mahdollisiin muutoksiin ja virheisiin. Tuotteiden saatavuus voi myös vaihdella, eli jos kiire, tai esim. noudat, niin varmista ensin varastotilanne puhelimitse.

Kpl:  
Tuotearvioinnit