Tuotetiedot

Ensimmäinen Edellinen Tuote 25 / 25
Tuoteryhmä: Klassiset kitarat

990.00eur

Takamine H5 Hirade [K] Käytetty klassinen kitara kotelolla


Upeasti soiva klassinen Japanissa valmistettu Takamine. Tällä on soitettu, mutta on ikäisekseen siistissä kunnossa. Myöskin rakenteellisesti ja soitannollisesti loistokunnossa. Mukana kova kotelo.

Klassinen nylonkielinen kitara, jonka on suunnitellut Takaminen legendaarinen soitinrakennusmestari Mass Hirade.

H5 Hirade tehdään Japanissa Mass Hiraden alkuperäispiirustusten mukaan ja on mainio osoitus Takaminen japanin verstaan osaamisesta. Sivut ja pohja ovat täyttä ruusupuuta ja täyspuinen kansi on seetriä. Sointi on lämmin, hyvin kantava ja dynaaminen.

 

Takaminen nylonkieliset kitarat ovat täydellinen yhdistelmä perinteistä ja modernia soitinrakennustaitoa. Mass Hirade, joka toimi Takaminen mestarirakentajana, suunnitteli jo 60-luvulla valikoiman klassisia kitaroita, joihin nykyinen mallisto perustuu. Nämä huippumallit tehdään käsin Takaminen Japanin tehtaalla ja tarjolla on sekä klassisia konserttisoittimia, että jännittäviä crossover-malleja moderneille kitaristeille.


Tilapäisesti loppu, kysy saatavuus
Hinnat sisältävät ALV 24% ja ovat voimassa toistaiseksi. Varaamme oikeuden mahdollisiin muutoksiin ja virheisiin. Tuotteiden saatavuus voi myös vaihdella, eli jos kiire, tai esim. noudat, niin varmista ensin varastotilanne puhelimitse.

Kpl:  
Tuotearvioinnit