Tuotetiedot

Ensimmäinen Edellinen Tuote 13 / 19 Seuraava Viimeinen
Tuoteryhmä: Kapulat B-stick

7.00eur

B-Stick King 7a Hickory II laatu

B-Stick King 7a Hickory II laatu

Edullisempia kapuloita, jotka eivät ole läpäisseet valikoimisprosessia. II-laadun kapulat saattavat olla hieman kieroja tai paino voi heitellä. Soitettaessa eroja ei suuresti kuitenkaan huomaa.

B-stick 7A has an oval tip, it is designed to produce clean, clear, sharp sound with ease. It's short legnth and slender shaft makes it super fast and easy to control

Tanskalaiset B-Stickin rumpukapulat ovat suosittuja monien soittajien keskuudessa. Pinta on käsitelty lakkauksen sijaan parhaaksi todetulla luonnonmukaisella mehiläisvahalla, jolloin ote pitää vaikkapa hikisemmässäkin sessiossa ja kapulan tuntuma on loistava.

 

Next, the sticks are hand polished with genuine beeswax for the best, safest and most natural grip possible. This sets B-sticks head and shoulders above the rest, since no other sticks in the world are finished with genuine beeswax. It's the best possible way to ensure the ultimate safe grip even when your hands are hot and sweaty. The result: more energy for drumming, since you don't have to worry about losing your sticks!

B-Stick 7a Hickory 13,0 x 390 mm

Saatavilla
Hinnat sisältävät ALV 24% ja ovat voimassa toistaiseksi. Varaamme oikeuden mahdollisiin muutoksiin ja virheisiin. Tuotteiden saatavuus voi myös vaihdella, eli jos kiire, tai esim. noudat, niin varmista ensin varastotilanne puhelimitse.

Kpl:  
Tuotearvioinnit