Tuotetiedot

Ensimmäinen Edellinen Tuote 5 / 13 Seuraava Viimeinen
Tuoteryhmä: Lesliet ja simulaattorit

250.00eur

Space Sound Leslien 15" alapyörittäjä


Uusia Space Sound merkkisiä Italialaisia LESLIEN alapyörittäjiä, aivan samoja, joita Sarapaltion Matti käytti MS Audiotron LEO lesleissä aikoinaan.
Rakennat itse helposti urkuvahvistimen ainakin alakerran osalta. Täydellinen komponentti kahden vanerilevyn väliin asennettuna vetohihnoineen, säteilijä valmiiksi laakeroituna, 2 eri nopeuksista moottoria. 15" elementeille reikä valmiina. Kaiutinelementti ei sisälly toimitukseen, vaan hankittava erikseen. Saat myös kytkentä neuvoja tarvittaessa.
Pyörittäjän mitat: Korkeus alalevyn alapinnasta ylälevyn yläsyrjään (suurin tilantarve korkeussuunnassa) 30cm. leveys 47, pituus 59cm.  Ja muutamia senttejä saa pienennetyksi jos tarvetta,  toinen levyistä on siis pienempi, eli jos pienentää samanlaiseksi molemmat, niin silloin pienimmät mitat on: 55cm. ja syvyys 43cm..
Huomio!
Laitteet ovat uusia ja käyttämättömiä, mutta koska niitä ei enää ole valmistettu moniin vuosiin, niin niissä saattaa olla ruuveissa, ym. osissa pieniä ruostetäpliä vuosien varastoinnin seurauksena, jotka ei vaikuta toimintaan mitenkään.


Saatavilla
Hinnat sisältävät ALV 24% ja ovat voimassa toistaiseksi. Varaamme oikeuden mahdollisiin muutoksiin ja virheisiin. Tuotteiden saatavuus voi myös vaihdella, eli jos kiire, tai esim. noudat, niin varmista ensin varastotilanne puhelimitse.

Kpl:  
Tuotearvioinnit