Tuotetiedot

Ensimmäinen Edellinen Tuote 3 / 12 Seuraava Viimeinen
Tuoteryhmä: Lesliet ja simulaattorit

250.00eur

Space Sound Leslien 10" alapyörittäjä


Uusia Space Sound merkkisiä Italialaisia LESLIEN alapyörittäjiä, aivan samoja, joita Sarapaltion Matti käytti MS Audiotronin LEO lesleissä aikoinaan.
Rakennat itse helposti urkuvahvistimen ainakin alakerran osalta. Täydellinen komponentti vetohihnoineen, säteilijä valmiiksi laakeroituna vahvaan vanerilevyyn toisesta päästä ja ns. "henkselirautaan" toisesta päästä, 2 eri nopeuksista moottoria. Sopii 10"elementeille, levyssä reikä valmiina. Elementit eivät sisälly tuotteisiin, vaan hankittava erikseen. Myös kytkentäneuvoja saatavissa tarvittaessa.
Mitat: 44x53 ja korkeus 22cm.eli tuohin tilaan mahtuu.
Huomio!
Laitteet ovat uusia ja käyttämättömiä, mutta koska niitä ei enää ole valmistettu moniin vuosiin, niin niissä saattaa olla ruuveissa, ym. osissa pieniä ruostetäpliä vuosien varastoinnin seurauksena, jotka ei vaikuta toimintaan mitenkään.
Saatavilla
Hinnat sisältävät ALV 24% ja ovat voimassa toistaiseksi. Varaamme oikeuden mahdollisiin muutoksiin ja virheisiin. Tuotteiden saatavuus voi myös vaihdella, eli jos kiire, tai esim. noudat, niin varmista ensin varastotilanne puhelimitse.

Kpl:  
Tuotearvioinnit