Tuotetiedot

Ensimmäinen Edellinen Tuote 7 / 57 Seuraava Viimeinen
Tuoteryhmä: Kitaramikit

239.00eur

Seymour Duncan WOODY SA-6 MAG MIC


WOODY SA-6 MAG MIC  Aktiivi setti.
Sisäänrakennetulla (pallo-kuvioisella) elektret kondensaattorimikillä ja mangneettisen mikin säädettävillä  napapaloilla saat täydellisen kielien balanssin. Mikkien balanssi- ja volumesäätimet. On yhtä täydellinen kuin eräässä mainoksessa, ei kierrä, ei hierrä, on helppo p.%&?? soittaa.
 

application

High-end, active, magnetic soundhole pickup with internal microphone and on-board buffering and blending.

description

Professional-level hum canceling Stack® pickup mated with an on-board omni-directional electret condenser microphone. The entire tonal spectrum of the acoustic guitar is accurately amplified. Includes master volume control and mic blend control. The magnetic pickup is always on. Blending in the mic adds sparkle and detail to the overall tone. Blending out the mic makes the pickup more feedback resistant. Twelve adjustable pole pieces allow for the best possible string balance regardless of neck radius.

guitars High-quality 6- and 12-string acoustic guitars with sound holes between 3.85? and 4.10.?
players Ben Harper, David Lindley, Lenny Kravitz, Keb? Mo?, Jeff Pevar / CSN, Kelly Joe Phelps, Peter Stroud / Sheryl Crow, Xavier Rudd, Bill Frisell

Saatavilla
Hinnat sisältävät ALV 24% ja ovat voimassa toistaiseksi. Varaamme oikeuden mahdollisiin muutoksiin ja virheisiin. Tuotteiden saatavuus voi myös vaihdella, eli jos kiire, tai esim. noudat, niin varmista ensin varastotilanne puhelimitse.

Kpl:  
Tuotearvioinnit