Tuotetiedot

Ensimmäinen Edellinen Tuote 4 / 20 Seuraava Viimeinen
Tuoteryhmä: Synat ja synamodulit

829.00eur

Roland BK-7m Säestysmoduli


Toimitamme yli 300:- Roland ja Boss -tilaukset rahtivapaasti kaikkialle Suomessa, tai jos noudat myymälästämme, muista tinkiä kassa-alennusta!

BK-7m: Myös suomikomppeja ja kotimainen käyttis saatavissa.

Koko orkesteri salkkukoossa

Features
Uuden virtaviivaisen säestysmodulin avulla saat maailmanluokan taustabändin mukaan esityksiisi. Kirjaakin pienempi BK-7m on unelmien laite jokaiselle esiintyvälle artistille ja muusikolle, joka tarvitsee taustoja keikoille, studioon tai kotiin. Siinä on satoja uskomattomia ääniä, tyylejä ja rytmejä, kaikki helposti hallittavissa yhdellä kosketuksella. BK-7m:n avulla esityksesi kuulostaa todella ammattimaiselta. Voit valita tyylit laitteen sisäisestä kirjastosta tai toistaa omia musiikkitiedostojasi USB-muistista. Voit myös tallentaa soittoasi USB-muistiin myöhempää käyttöä varten.

 • Kannettava säestysmoduli on yhteensopiva kaikkien MIDI-laitteiden kanssa (pianot, kosketinsoittimet, harmonikat, urut)
 • Yli 1000 ääntä, 57 rumpusettiä, 128 äänen polyfonia
 • Yli 400 korkeatasoista tyyliä, jokaisessa 4 asetusta yhdellä kosketuksella
 • Music Assistant –tietokanta (yli 900) kattaa kaikki musiikkityylit
 • Mahdollisuus toistaa SMF- ja Audio-tiedostoja (USB)
 • Äänen tallentaminen WAV-tiedostona suoraan USB-muistiin
 • Cover-toiminto SMF-tiedostoille ja tyyleille
 • Video-ulostulon avulla sanat ja/tai soinnut ulkoiselle näytölle
 • Äänet

  BK-7m-modulin äänet edustavat Rolandin viimeisintä teknologiaa. Laiteessa on yli 1000 ääntä ja useita rumpu/perkussiosettejä. Se on yhteensopiva GM2-, GS- ja XG Lite –standardien kanssa ja omaa 128-äänen polyfonian. Lähetä BK-7m-moduliin Standard MIDI –tietoa ja valmistaudu uskomattomaan bändikokemukseen. Modulia voi luonnollisesti käyttää kaikkien MIDI-yhteensopivien laitteiden kanssa, kuten piano, harmonikka, urut tai kitara.
  Autamme asetusten teossa tarvittaessa esim. Midi-hanureiden perään kytkettäessä..

  Luovaa hallintaa

  MIDI-tiedostojen ja laitteen sisäisten äänien lisäksi BK-7m toistaa ja manipuloi myös MP3/WAV-äänitiedostoja. USB-portin kautta toistettavien kappaleiden sävelkorkeutta ja tempoa voidaan muuttaa lauluäänelle ja esitykseen sopivaksi. Center Cancel –toiminto minimoi alkuperäisen tallenteen laulut. Näin pääset nauttimaan karaoke-tunnelmasta.

  USB

  BK-7m:n valmiuksia voidaan myös laajentaa. USB-portti mahdollistaa kappaleiden toistamisen ja tallentamisen siihen liitettävän muistitikun tai omalla virtalähteellä varustetun CD-soittimen avulla. Voit tietenkin myös tallentaa esityksiäsi WAV-tiedostoiksi ulkoiselle muistille.

  Video

  Ulkoinen näyttölaite voidaan kytkeä BK-7m-modulin Video-ulostuloon (komposiitti). Näytön avulla yleisö tai soittajat voivat seurata kappaleen sanoja ja sointumerkintöjä. Tee esityksistäsi todellinen multimedia kokemus!


Tilapäisesti loppu, kysy saatavuus
Hinnat sisältävät ALV 24% ja ovat voimassa toistaiseksi. Varaamme oikeuden mahdollisiin muutoksiin ja virheisiin. Tuotteiden saatavuus voi myös vaihdella, eli jos kiire, tai esim. noudat, niin varmista ensin varastotilanne puhelimitse.

Kpl:  
Tuotearvioinnit