Tuotetiedot

Tuote 1 / 18 Seuraava Viimeinen
Tuoteryhmä: Komppikeyboardit ja modulit

711.00eur

Roland BK-5 komppikeyboard


One-Man Band –keikan ykkösvalinta.

Yksi kiippari, yksi kiipparisti... Roland on jälleen saavuttanut yhden virstanpylvään säestyskiippareiden historiassa.  Uusi BK-5 on täällä!.
Laadukkaat soundit, kätevä käyttöliitymä ja monipuoliset lisätoiminnot ovat vailla vertaa olevia ominaisuuksia. BK-5 on täydellinen ratkaisu ammatikseen keikkailevalle kosketinsoittajalle tai musiikkia harrastavalle. 

 
 • Loistava yleiskiippari säestysautomatiikalla ja omalla äänentoistolla
 • Laaja valikoima soundeja, Music Assistance -muistipaikkoja ja säestystyylejä eri genreistä (mm. East-Europe, Latin-America, Asia, ja paljon muita)
 • Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä
 • Kattava efektivalikoima; reverb, chorus, EQ, monialue-kompressori sekä tusinoittain multi-efektejä
 • Säestystyylien yhteensopivuus: BK-7m /E-sarja/ G-sarja/VA-sarja
 • SMF, MP3, WAV ja Rhythm –tiedostojen  reaaliaikainen toisto USB-muistitikulta; myös audio-tallennus USB-muistitikulle
 • Automaattinen SMF-tiedostojen sointuanalyysi
 • Video-ulostulo SMF/MP3–lyriikka varten
 • Soundit

  BK-5–kiipparissa on viimeisintä huutoa oleva huippuprosessori, yli 1100 soitinääntä, sekä tusinoittain rumpu- ja perkussiosettejä. BK-5 tarjoaa 128 äänen polyfonian ja GM2-, GS- ja XG–yhteensopivuuden. Syötä SMF-tiedosto, kiristä turvavyö ja valmistaudu upeaan bändivetoon!!!

  Luovaa hallintaa

  SMF-toiston ohella BK-5 soittaa myös äänitiedostoja. Toista siis USB-muistitikulta MP3/WAV–tiedostoja ja manipuloi reaaliajassa sävelkorkeutta ja tempoa. Tai vaimenna kaupallisen äänitteen lauluosuutta Center Cancel –toiminnolla ja tallenna lopputulos omana karaoke-taustana.

  USB-yhteensopivuus

  Laajenna laitteen ominaisuuksia kytkemällä ulkoinen USB-muistitikku tai USB-kovalevy audio-tiedostojen toistoa/tallennusta varten. Oman esityksen äänittäminen CD-tasoisena audiona on myös mahdollista USB-väylän kautta (WAV, 44.1KHz/16-bit linear format).

  Videoliitäntä

  Kytke BK-5 ulkoiseen näyttöön komposiitti video-liitännän kautta. Yleisö voi nauttia laulujen teksteistä tai jopa seurata kappaleen sointukulkua. Todellista multimediaa!!!


Tilapäisesti loppu, kysy saatavuus
Hinnat sisältävät ALV 24% ja ovat voimassa toistaiseksi. Varaamme oikeuden mahdollisiin muutoksiin ja virheisiin. Tuotteiden saatavuus voi myös vaihdella, eli jos kiire, tai esim. noudat, niin varmista ensin varastotilanne puhelimitse.

Kpl:  
Tuotearvioinnit