Tuotetiedot

Ensimmäinen Edellinen Tuote 35 / 35
Tuoteryhmä: Transistorikombot

140.00eur

Roland Cube 40GX [K] Käytetty


Siistikuntoinen käytetty Roland Cube 40GX

Korkeaoktaaninen kombo i-CUBE LINK -liitännällä


Pohjautuen CUBE-sarjan kuuluisaksi tehneeseen huippusoundiin ja kivenkovaan luotettavuuteen, uudistettu CUBE GX-sarja nostaa lämmöt vielä korkeammalle entistäkin monipuolisemmalla käytettävyydellä ja liitettävyydellä Applen iPhone-, iPad- ja iPod touch-laitteisiin. 40 watin teholla ja 10 tuuman kustomkaiuttimella CUBE-40GX on ehdoton "soita missä vain"-vahvistin keikoille, äänityksiin ja kotiharjoitteluun. 11 COSM-vahvistinmallia ja kolme itsenäistä kanavaa -mukaanlukien ohjelmoitava SOLO-kanava -tarjoavat soundeja jokaiseen musiikkityyliin, kauko-ohjatulla kanavien ja efektien ohjauksella optionaalisella GA-FC-jalkakytkimellä. i-CUBE LINK nostaa harjoittelun ja äänittämisen uudelle tasolle tarjoten simppelin sisäisen audiosovittimen iOS-musiikkiohjelmien kanssa työskentelyyn.

 

  • 40 wattia tehoa ja 10 tuuman custom-kaiutin
  • Kolme kanavaa: JC CLEAN, LEAD (10 erilaista COSM-mallia) ja SOLO
  • SOLO-kanava on täysin ohjelmoitava. Se mahdollistaa JC CLEAN tai LEAD kanavan vahvistimen, sekä EQ- ja efektiasetusten tallentamisen ja kutsumisen
  • Kolme itsenäistä efektiosaa: EFX (viisi erilaista), DELAY ja REVERB
  • Kädet vapauttavaa kanavan vaihtamista, efektien kytkemistä ja enemmän GA-FC -jalkakytkimellä (myydään erikseen)
  • i-CUBE LINK liitin tarjoaa simppelin audioliitännän Applen iPhone-, iPad- ja iPod touch-malleihin (liitinkaapeli sis. pakettiin)
  • Ilmainen CUBE JAM app iOS:lle soittaa musiikkitiedostoja sekä miinus-yksi taustoja. Voit myös tallentaa soittosi CUBE-20GX:n soundeilla taustamusiikin sekaan
  • Kolmialueinen EQ; kromaattinen/manuaalinen viritin

 

 


Saatavilla
Hinnat sisältävät ALV 24% ja ovat voimassa toistaiseksi. Varaamme oikeuden mahdollisiin muutoksiin ja virheisiin. Tuotteiden saatavuus voi myös vaihdella, eli jos kiire, tai esim. noudat, niin varmista ensin varastotilanne puhelimitse.

Kpl:  
Tuotearvioinnit