Tuotetiedot

Ensimmäinen Edellinen Tuote 14 / 31 Seuraava Viimeinen
Tuoteryhmä: Bassokombot

269.00eur

Roland CB-20XL Bass 20 wattia

Roland CB-20XL Bass 20 wattia

XL-tehoa basisteille!

Aivan kuten CUBE XL -kitaravahvistimet myös CUBE BASS -perheen on aika päivittää statuksensa XL-luokkaan. Uudet 120XL/60XL/20XL BASS -vahvistimet ovat CUBE-perinteiden mukaisesti edelleen kannettavia ja matkustusystävällisiä, mutta hyötyvät uuden sukupolven XL-parannuksista. Nämä vahvistimet tarjoavat tyrmäävän potkun FFP- ja COSM- teknologioiden ansiosta. FFP on yksi Rolandin avainteknologioista, jossa jokainen osatekijä – vahvistin, kabinetti ja kaiutin – saavuttaa maksimaalisen hyötysuhteen ja suorituskyvyn uskomattoman tehon tuottamiseksi kompaktista kotelosta. Ja XL CUBE tarinaan kuuluu muutakin: Tsekkaa tiukat COSM-vahvistimet efekteillä, sekä bassomaailman ensimmäinen sisäänrakennettu loopperi monikerroksisten soittokudosten tekemiseen reaaliajassa!

CUBE-XL BASS -vahvistinsarjan pienin ja kannettavin, CUBE-20XL BASS, tuottaa 20 wattia tehoa 8 tuuman custom-kaiuttimen kautta. Vahvistimesta löytyy kuusi COMS-vahvistinmallinnusta, laadukkaat efektit (Reverb, Delay, Chorus, Solo, Poly Octave, Compression, ja Overdrive), Power Squeezer -toiminto ja 3-alueinen EQ.

  • Todella kompakti 20 wattinen bassovahvistin 8 tuuman custom-kaiuttimella
  • 6 COSM-vahvistinmallinnusta
  • 7 efektiä, esim. uudet DRIVE ja POLY OCTAVE
  • POWER SQUEEZER – täydet gainit pienellä äänenvoimakkuudella
  • 3-alueinen EQ
  • Viritysmittari bassolle
  • https://cms2.roland.dk/assets/images/products/gallery/cb-60xl_inputs_gal.jpg

Saatavilla
Hinnat sisältävät ALV 24% ja ovat voimassa toistaiseksi. Varaamme oikeuden mahdollisiin muutoksiin ja virheisiin. Tuotteiden saatavuus voi myös vaihdella, eli jos kiire, tai esim. noudat, niin varmista ensin varastotilanne puhelimitse.

Kpl:  
Tuotearvioinnit