Tuotetiedot

Ensimmäinen Edellinen Tuote 10 / 26 Seuraava Viimeinen
Tuoteryhmä: Sähkörummut

2,999.00eur 1,299.00eur

Roland TD-15KV Sähkörumpusetti

Roland TD-15KV Sähkörumpusetti

Esittelysetti myymälästämme. Todella siistissä kunnossa ja täydellä takuulla. Vain nouto!

Uraauurtava TD-30 sisälsi ensimmäisenä rumpusettinä SuperNATURAL-äänet ja käyttäytymismallinnuksen. Nyt näitä arvostettuja menetelmiä on hyödynnetty myös keskihintaisessa TD-15KV V-Drums-setissä. Koe hämmästyttävä SuperNATURAL- luonnollisuus ja -ilmeikkyys myös edullisemmassa ja kompaktimmassa muodossa.

  • Uusi lyönnintunnistus sekä käyttäytymismallinnus mahdollistavat täydellisen ja luonnollisen soittokokemuksen.
  • Ilmeikäs ja monipuolinen äänimaailma kattaa useimmat erilaiset musiikkityylit.
  • Huolella äänitetyt, mukana soitettavat kappaleet ovat ihanteellisia harjoitteluun ja esityksiin.
  • QUICK EDIT mahdollistaa nopeat äänenmuokkaukset, kuten viritys, demppaus ja virvelin matto.
  • COACH-toiminto kehittää tehokkaasti taitoja kotona, koulussa ja missä vain harjoittelet tai lämmittelet.
  • USB-ominaisuuksien avulla suora yhteys tietokoneohjelmiin, varmuuskopioinnit sekä mukanasoitettavien kappaleiden toistaminen.
  • Ulostulon reititys klikille ja valaistut napit parantavat käyttömukavuutta myös keikoilla.
  • Suurikokoinen LCD-näyttö ja selkeä käyttöliittymä.


Bassorummun pedali, Hihat-teline ja rumpupenkki ostettava erikseen.

 

 

TD-15-äänimoduli on SuperNATURAL

SuperNATURAL:in ansiosta myös keskihintaiset V-Drums-setit omaavat huipputason soitettavuuden, erinomaisen ilmaisukyvyn ja ammattitason toiminnot. TD-15 on tehokas mutta edullinen äänimoduli keikkakäyttöön ja äänityksiin.

Uusi, kevyt virveli- ja lattiatomi (PDX-100)

Uusi, kevyt 10" mesh-kalvolla varustettu padi omaa entistäkin kehittyneempää triggausta varsin kompaktissa koossa. Kaksitoiminen kiinnike antaa lisää mahdollisuuksia soittoergonomiaan.

Etutomeissa kiiltävä kromi-ilme (PD-85BK)

Rolandin arvostettua triggaus-teknologiaa 8" mesh-kalvolla varustettuna. PD-85BK on todella iskunkestävä ja siinä on erittäin tarkka lyönnintunnistus. TD-15-modulin kanssa käytettynä myös rim-shotit luonnistuvat mainiosti tältä hyvänäköiseltä padiltä.

Loistava ja ilmeikäs hi-hat (VH-11)

Silmät kiinni ajattelet soittavasi perinteistä kaksiosaista haitsua. Mutta VH-11 onkin oikeastaan vain yksi kelluva symbaali. Loistava ratkaisu nopeaan kasaukseen ja helppoon kuljetukseen. VH-11 tarvitsee toimiakseen tavallisen hi-hat-telineen*.
*lisävaruste

Kehutut crash- ja ride-symbaalit

CY-12C:n optimoitu tasapaino ja herkkyys saavat symbaalin keinumaan luonnollisesti ja toistamaan kaikki halutut iskut tarkasti. CY-13R-ridesymbaali tuottaa äänet varmasti kolmelta alueelta: edge, bow, bell.

Luonteva bassari

KD-9:n kankainen lyöntipinta on miellyttävä polkea, se reagoi tarkasti ja on todella dynaaminen. Bassari toimii hienosti myös tuplilla soitettaessa.
*bassarin pedaali on lisävaruste

Teline erityisesti TD-15-seteille

Tämän tanakan rumputelineen virveli- ja symbaalipidikkeet on varustettu pallonivelellä ja hi-hat-telineessä on kallistuksen säätö. Mahtavien ominaisuuksien ansiosta saat juuri sellaisen soittoergonomian kuin haluat.


Saatavilla
Hinnat sisältävät ALV 24% ja ovat voimassa toistaiseksi. Varaamme oikeuden mahdollisiin muutoksiin ja virheisiin. Tuotteiden saatavuus voi myös vaihdella, eli jos kiire, tai esim. noudat, niin varmista ensin varastotilanne puhelimitse.

Kpl:  
Tuotearvioinnit