Tuotetiedot

Ensimmäinen Edellinen Tuote 10 / 26 Seuraava Viimeinen
Tuoteryhmä: Sähkörummut

1,799.00eur 999.00eur

Roland TD-15K Sähkörumpusetti

Roland TD-15K Sähkörumpusetti

Keskihintaiset SuperNATURAL-rummut.

Uraauurtava TD-30 sisälsi ensimmäisenä rumpusettinä SuperNATURAL-äänet ja käyttäytymismallinnuksen. Nyt näitä arvostettuja menetelmiä on hyödynnetty myös keskihintaisessa TD-15K V-Drums-setissä. Koe hämmästyttävä SuperNATURAL- luonnollisuus ja -ilmeikkyys myös edullisemmassa ja kompaktimmassa muodossa.

 • Uusi lyönnintunnistus sekä käyttäytymismallinnus mahdollistavat täydellisen ja luonnollisen soittokokemuksen.
 • Ilmeikäs ja monipuolinen äänimaailma kattaa useimmat erilaiset musiikkityylit.
 • Huolella äänitetyt, mukana soitettavat kappaleet ovat ihanteellisia harjoitteluun ja esityksiin.
 • QUICK EDIT mahdollistaa nopeat äänenmuokkaukset, kuten viritys, demppaus ja virvelin matto.
 • COACH-toiminto kehittää tehokkaasti taitoja kotona, koulussa ja missä vain harjoittelet tai lämmittelet.
 • USB-ominaisuuksien avulla suora yhteys tietokoneohjelmiin, varmuuskopioinnit sekä mukanasoitettavien kappaleiden toistaminen.
 • Ulostulon reititys klikille ja valaistut napit parantavat käyttömukavuutta myös keikoilla.
 • Suurikokoinen LCD-näyttö ja selkeä käyttöliittymä.
 • TD-15-äänimoduli on SuperNATURAL

  SuperNATURAL:in ansiosta myös keskihintaiset V-Drums-setit omaavat huipputason soitettavuuden, erinomaisen ilmaisukyvyn ja ammattitason toiminnot. TD-15 on tehokas mutta edullinen äänimoduli keikkakäyttöön ja äänityksiin.

  Mesh-kalvolliset tomit ja virveli

  8" ja 6" rummut Rolandin uskomattomalla tuplatriggauksella varustettuna: tuloksena tarkka ja tasainen lyönnintunnistus kalvolta ja kantista. PDX-8 virvelissä on 10" vanne lyöntimukavuuden ja hiljaisemman akustisen äänen takia.

  Kehutut crash- ja ride-symbaalit

  CY-12C:n optimoitu tasapaino ja herkkyys saavat symbaalin keinumaan luonnollisesti ja toistamaan kaikki halutut iskut tarkasti. CY-13R-ridesymbaali tuottaa äänet varmasti kolmelta alueelta: edge, bow, bell.

  Kompakti ja käytännöllinen hi-hat

  CY-5-symbaalissa on 10" lyöntialue ja luonnollinen keinuva liike. FD-8-pedaalin avulla rumpali tuottaa realistiset hi-hat-äänet sekä luontevat siirtymät avatun ja suljetun äänen välillä.

  Luonteva bassari

  KD-9:n kankainen lyöntipinta on miellyttävä polkea, se reagoi tarkasti ja on todella dynaaminen. Bassari toimii hienosti myös tuplilla soitettaessa.
  *bassarin pedaali on lisävaruste

  Teline erityisesti TD-15-seteille

  Tämän tanakan rumputelineen virveli- ja symbaalipidikkeet on varustettu pallonivelellä ja hi-hat-telineessä on kallistuksen säätö. Mahtavien ominaisuuksien ansiosta saat juuri sellaisen soittoergonomian kuin haluat.


Saatavilla
Hinnat sisältävät ALV 24% ja ovat voimassa toistaiseksi. Varaamme oikeuden mahdollisiin muutoksiin ja virheisiin. Tuotteiden saatavuus voi myös vaihdella, eli jos kiire, tai esim. noudat, niin varmista ensin varastotilanne puhelimitse.

Kpl:  
Tuotearvioinnit