Tuotetiedot

Ensimmäinen Edellinen Tuote 9 / 14 Seuraava Viimeinen
Tuoteryhmä: Digitallentimet

299.00eur

Olympus LS-100 Standard tallennin


Phantom-virransyötön (48 V & 24 V) lisäksi itsenäinen instrumenttivahvistin tekee LS-100:n tuloliitännöistä niin erityiset, mahdollistaen pienen kohinan ja suuren signaali-kohinasuhteen (S/N) pitkiäkin mikrofonikaapeleita käytettäessä. Laitteessa on myös XLR-virtakytkin yhdistelmäliittimessä, joka mahdollistaa phantom-virransyötön kytkemisen päälle ja pois riippuen siitä, tarvitseeko kondensaattorimikrofonisi phantom-virtaa. Lisäksi siinä on vasemman/oikean kanavan itsenäiset äänitystason säätimet kullekin V/O XLR-kanavalle poikkeuksellisen tasapainoisia äänitystuloksia varten.
LS-100 on virstanpylväs kannettavassa moniraitatallennuksessa ehjän kokonaisuuden luomiseksi useista äänilähteistä. Se antaa kaikille ammattilaisille, lauluntekijästä ohjelmantekijään, täydellisen hallinnan äänityksiin ja töiden viimeistelyyn. Raitojen erillisestä ja samanaikaisesta äänityksestä kaikkien paitsi yhden raidan mykistämiseen kuuntelua varten, yhden raidan korvaaminen tai muokkaaminen ja paljon muuta – moniraitatoiminto antaa joustavuuden palata takaisin ja muokata tai äänittää uudelleen, kunnes saat haluamasi tuloksen.
LS-100 tulee myös vasen/oikea panorointia, jolla voit levittää äänisignaalin uudeksi monikanavaiseksi äänikentäksi kanavatasapainon tarkkaa säätöä varten. Se mahdollistaa myös enintään 8 raitaa, yhteensä 999 projektia, joilla saavutetaan uskomaton joustavuus mutkikkaita äänitysprojekteja varten Ylidubbaus" on vielä yksi sisäänrakennettu toiminto, jonka löydät yleensä vain täysikokoisesta äänitysstudiosta. Olet koonnut rytmisektion perusraidat äänittämääsi kappaletta varten, ja nyt haluat lisätä laulun ja sooloinstrumentit. Moniraitatoimintonsa ansiosta
LS-100 mahdollistaa lisä-äänitysten helpon ylidubbauksen aiempaan äänitykseen, tarkkaillen samalla aiempaa raitaa/raitoja näytöllä
Katso lisää seuraavasta linkistä:
www.olympus.fi/site/fi/a/audio_systems/audio_recording/sound_music_recorders/ls_100/ls_100_specifications.html


Tilapäisesti loppu, kysy saatavuus
Hinnat sisältävät ALV 24% ja ovat voimassa toistaiseksi. Varaamme oikeuden mahdollisiin muutoksiin ja virheisiin. Tuotteiden saatavuus voi myös vaihdella, eli jos kiire, tai esim. noudat, niin varmista ensin varastotilanne puhelimitse.

Kpl:  
Tuotearvioinnit