Ensimmäinen Edellinen Tuote 36 / 36
Tuoteryhmä: Kitarajohdot

Nux B-2 Langaton kitara plugisetti

Saatavilla

Hinta:


129.00eurKpl:  

Nux langaton järjestelmä kitaralle tai bassolle

NUX B-2 on digitaalinen, langaton järjestelmä, joka on suunniteltu maksimaaliseen yhteensopivuuteen koti- tai studiokäytössä. NUX B2 läpäisi tiukan testauksen, jotta saavutettaisiin korkein signaalin stabiilisuus ja äänensiirron laatu. Se on keikkavalmis!

NUX B-2 toimii kitarakaapelina, mutta tarjoaa langattoman vapauden. Järjestelmän asentaminen on yksinkertaista: valitse kanava lähettimestä ja vastaanottimesta, ja B-2 on valmiina käyttöön!

Viimeisin asia, jota soittaja toivoo on signaalihäiriö. B-2 tarjoaa 32-bittisen digitaalisen langattoman äänenlaadun ja 48 kHz: n taajuusvasteen, joten kuulet soittimesi äänen kaikessa yksityiskohtaisessa kunnioituksessaan. Koska B-2 käyttää uusinta digitaalista langatonta muotoa, se toimii 2,4 GHz: n alueella, kaukana kaikesta radiosta tai TV: stä, ja se kykenee turvallisesti käsittelemään äänisignaalia langattomasti.

Laajalla dynaamisella alueella (yli 110 dB), kuulet instrumenttisi kaiken potentiaalin. NUX B-2 toimittaa laitteesi signaalin laitteellesi, kuten laadukas kaapeli.

Nopea lataus, pitkäkestoinen akku

NUX B-2 on aina valmis käyttöön. Lähetin ja vastaanotin käyttävät sisäänrakennettuja pitkäikäisiä paristoja, jotka voivat kestää jopa 20 tuntia (jopa 6 tuntia jatkuvaa käyttöä latausta kohden). Kun et käytä järjestelmää, B-2 siirtyy lepotilaan pidentäen akun käyttöaikaa jopa 20 tunniksi. Ja kun on aika ladata uudelleen, kytke USB-kaapeli (mukana) kuljetuskytkettyyn lähettimeen/vastaanottimeen.

Kitaraystävällinen, fiksusti suunniteltu

NUX B-2 -lähettimen liittimessä on kääntyvä säätö, jonka ansiosta saat sen aina sopivaan asentoon. B-2 -lähetin toimii lähes kaikkien soittimien kanssa.

 

 

Tuotearvioinnit