Tuotetiedot

Ensimmäinen Edellinen Tuote 111 / 120 Seuraava Viimeinen
Tuoteryhmä: Yksittäisefektit

115.00eur

MXR M290 Phase 95 Mini

MXR M290 Phase 95 Mini

MXR M290 Phase 95 Mini

MXR Phase 90 on ollut julkaisemisestaan asti se phaser johon muita verrataan. Kompakti koko, kestävä kotelo ja tietenkin sen legendaarinen soundi nostivat mallin välittömästi kartalle. Pari vuotta Phase 90 jälkeen MXR julkaisi Phase 45-mallin joka oli soundiltaan edeltäjäänsä pehmeämpi ja siksi helppo istuttaa bändin miksaukseen.

MXR sovitti molemmat klassikot samaan pedaalin. Samalla he vielä pienensivät koteloa. Vähemmän on siis nyt enemmän. Phase 95 Mini ei vie pedaalilaudasta kuin pienen tilan mutta asettaa käyttöösi useamman analogi-phaserin.

  • Yhdistää kaksi MXR Phaser-ikonia samaan pedaaliin
  • Mini-kokoinen runko on noin puolta pienempi kuin perinteinen Phase 90-kotelo
  • 45/90-kytkimellä valitaan phaser-malli
  • Tehdasasetuksena phaserit ovat modernissa kytkennässä. Niiden soundi on napakampi. Script-kytkin siirtää phaserit alkuperäisiin "vintage"-kytkentöihin tehden efektistä hienovaraisemman. Script lisää myös headroomia.
  • Toimii vain ulkoisella 9V virtalähteellä (ECB003) joka tulee mukana

Saatavilla
Hinnat sisältävät ALV 24% ja ovat voimassa toistaiseksi. Varaamme oikeuden mahdollisiin muutoksiin ja virheisiin. Tuotteiden saatavuus voi myös vaihdella, eli jos kiire, tai esim. noudat, niin varmista ensin varastotilanne puhelimitse.

Kpl:  
Tuotearvioinnit