Ensimmäinen Edellinen Tuote 9 / 11 Seuraava Viimeinen
Tuoteryhmä: Hanurit + Hanuri-MIDI

Musictech MT50 Midi-koskettimisto

Tilapäisesti loppu, kysy saatavuus

Hinta:


1,850.00eurKpl:  

Musictech MT50 on monipuolinen Midi-ohjain esim. Yamaha Tyros ja mm. Korg PAX 2 Pro soittimille hanurinäppäimistöllä varustettuna. Asennamme sen tarvittaessa soittimeesi ja ohjelmoimme kaiken valmiiksi, joten nyt hanuristitkin voivat ohjailla kokonaisen Midi-orkesterin ns. "nänniurulla". Asennushinta ei sisälly tuotteen hintaan.

Dynaaminen koskettimisto, joka tunnistaa iskun voimakkuuden siten, että kun painat vaikkapa pianosoundilla MT:n kosketinta hiljaa, niin soittimen ääni tulee vastaavasti myös hiljaa.

Siinä on neljä erillistä Midi-kanavaa: Basso, sointubasso, diskanttiin kaksi kanavaa, kaikki Midi-kanavat voidaan vahtaa tarpeen mukaan ohjattavasta laitteesta riippuen.

Autamme asiakkaitamme myös tarvittaessa asetusongelmien ja "konffaamisen" kanssa ja olemme tehneet myös suomenkielisen käyttöohjeen, jonka avulla saat helposti asetukset muutettua sinulle sopivaksi.

Saatavissa noin parissa viikossa, kysy lisää asennuksesta ja sopivuudesta sinun laitteeseesi. 0500-531900

A Chromatic Keyboard kit designed purposely to substitute the piano keyboard of instruments that can accommodate the chassis size of this kit, such as the Yamaha Tyros 2 and 3, Korg PAX 2 Pro etc.
The technical characteristics are the same as the MT-60 model
- Right Hand - 87 active buttons (B-Griff with C in 2nd or 3rd row) or (C Griff with C in 1st row).
- Left Hand - 120 active buttons with 2 or 3 rows of basses.
- MIDI Transmission Channels: Right. Hand - CH. 1 and 4 (pre-settable). Chords - CH. 2, Basses - CH. 3
- Dimensions (cm): 82.5 (W) x 16.6 (D) x 6 (H)

Tuotearvioinnit