Tuotetiedot

Ensimmäinen Edellinen Tuote 32 / 34 Seuraava Viimeinen
Tuoteryhmä: Bassokitarat L-Ö

1,890.00eur

Music Man Stingray 4 kotelolla [K] Käytetty


Erittäin vähän käytetty ja lähes uudenveroinen klassikko Music Man Stingray 4.

Loistokuntoinen kotelo sisältyy hintaan kuten myös kaikki alkuperäinen (liput, laput, hoitotuotteet). Takana kiinni vielä alkuperäiset tehtaan viivakoodit.

Viimeistely tyylikäs musta johon vaahteraotelauta antaa mukavasti kontrastia.

 

Hinta uutena 2590€

 
  • Maple fretboard
  • 1 x Music Man alnico humbucker
  • Schaller BM tuners
  • Black. Black pickguard

 

Stingray on saavuttanut bassomaailmassa klassikon aseman lyijynraskaan alarekisterinsä ja persoonallisen yläpäänsä ansiosta, ja se on tuttu näky niin funk- kuin metallibasistien käsissä. Resepti on verrattain yksinkertainen, mutta harvat instrumentit pystyvät samaan kuin Stingray. Runko on saarnea ja kaula vaahteraa. Otelautavaihtoehdot ovat joko vaahtera tai ruusupuu, nauhoja on 21. Myös nauhaton vaihtoehto on saatavana, jolloin otelauta on Pau Ferroa. Mikit ovat Music Manin omat ja yhdessä aktiivisen etuvahvistimen kanssa ne tuottavat juuri sen persoonallisen Stingray-soundin. Kaikkein klassisin vaihtoehto on yksi humbucker talla-asemassa, mutta tarjolla on myös Stingray kahdella humbuckerilla tai haluttaessa humbucker/singlecoil-yhdistelmällä. Ja tietysti Stingray on saatavana 4- ja 5-kielisenä. Kotelo sisältyy hintaan


Saatavilla
Hinnat sisältävät ALV 24% ja ovat voimassa toistaiseksi. Varaamme oikeuden mahdollisiin muutoksiin ja virheisiin. Tuotteiden saatavuus voi myös vaihdella, eli jos kiire, tai esim. noudat, niin varmista ensin varastotilanne puhelimitse.

Kpl:  
Tuotearvioinnit