Ensimmäinen Edellinen Tuote 169 / 236 Seuraava Viimeinen
Tuoteryhmä: Symbaalit Meinl
Meinl Classics Custom Set symbaalisetti

Meinl Classics Custom Set symbaalisetti

Verkkokauppa: Varastossa

Myymälä: Tilapäisesti loppu, kysy saatavuus

Hinta:


529.00eurKpl:  

14" Medium Hihat-, 16" Medium Crash- ja 20 Medium Ride-symbaalit samassa paketissa

Yleispätevä symbaalisetti, josta löytyy kaikki tarvittava rumpusetin täydentämiseksi. Classics Custom on monipuolinen pop-/ rock -henkinen symbaalisarja, joten setti sopii moneen tarkoitukseen. 

  • Ns. "semi-pro"-tasoinen, B10-materiaalista valmistettu symbaalisetti puoliammattilaiselle tai tosiharrastajalle
  • Brilliant-viimeistellyt Classics Custom -symbaalit soivat verrattain kirkkaasti ja syttyvät soimaan kevyemmälläkin iskulla. 
  • Laaja sarja kohtuuhintaisia symbaaleja, jotka soivat hyvin yhteen
  • Classics Custom sopii hienosti yhteen myös samasta materiaalista valmistettujen Custom extreme Metal- ja Custom Dark -symbaalien kanssa. 
  • Hyvin erilainen sointi muista metalliseoksista valmistettuihin Byzance- ja Pure Alloy -symbaaleihin verrattuna
  • Tuotekoodi: CC141620M

Classics Custom operoi niin sanotulla semi-pro-/ enthusiast-osastolla. Suomeksi tämä tarkoittaa sitä, että Classics Customia käytetään oikeasti soittohommiin, eikä pelkkään harjoitteluun. 

RAIKAS MATERIAALI JA CLASSICS PERHEEN TUKIVERKOSTO

Melko edullinen hintaluokka on toki suuri tekijä Classics Custom -symbaalien suosiossa, mutta näitä myydään usein myös puhtaasti soundin vuoksi. B10 on materiaalina kirkassointinen ja siksi melkoisen erilainen esimerkiksi, pääsääntöisesti tummemmin soivaan, Pure Alloy -sarjaan verrattuna.

Classics Custom -symbaalit soivat hyvin yhteen, mutta kannattaa muistaa, että Classics Custom -sarjoja on kolme. Saman valmistusmateriaalinsa vuoksi nämä toimivat erinomaisesti yhteen. Jos siis esimerkiksi Custom 14" crash on liian kirkas, kokeile Custom Darkia, joka soi hieman tummemmin, mutta myös kohahtaa täysin toisella tavalla. 

 

 

Tuotearvioinnit