Ensimmäinen Edellinen Tuote 173 / 237 Seuraava Viimeinen
Tuoteryhmä: Symbaalit Meinl
Meinl Classics Custom Dark 10 Splash

Meinl Classics Custom Dark 10 Splash

Verkkokauppa: Varastossa

Myymälä: Tilapäisesti loppu, kysy saatavuus

Hinta:


69.00eurKpl:  

"Medium" Splash-symbaali tulee toimeen muiden lättyjen kanssa

Classics 10" Custom Dark splash soi hintaansa nähden varteenotettavan tasaisesti. Oikeastaan voisi sanoa suoraan, että tämä splash on halpa. Sillä on selkeästi hieman runkoa ja soinnin mittakin on keskitasoa. Se syttyy helposti ja erottuu miksauksesta kirkkaalla iskullaan. Sopii hyvin yhteen muiden symbaalien kanssa tai esim. ainoaksi splashiksi rokkarin rumpusettiin.

Classics Custom -sarjan symbaalit tunnetaan kovaänisestä soinnistaan sekä leikkaavuudestaan. Classics Custom Dark on muuten luonteeltaan samankaltainen, mutta sointi on tummempaa ja alakertansa kohdalta monitahoisempaa. Viimeistely on myös varsin näyttävä ja antaa Classics Custom Dark -sarjalle erottuvan, omalaatuisen ulkonäkönsä!

  • Ns. puoliammattilais-tasoinen, B10-materiaalista valmistettu splash-symbaali metallimiehelle, rokkarille tai vaikka opistotason lainaraakalle
  • Tumma viimeistely satunnaisella, syvällä taonnalla tuo kirkassointisesta materiaalista taotun symbaalin sointiin lämpöä 
  • Laaja sarja yhteensopivia symbaaleja joiden hinta on soinnin tasoon nähden halpa
  • Classics Custom Dark sopii hienosti yhteen myös samasta materiaalista valmistettujen Classics Custom- ja Custom Extreme Metal -symbaalien kanssa. 
  • Custom Dark -symbaaleita kannattaa kokeilla sekoitella myös kalliimpien Pure Alloy- ja Byzance-symbaalien kanssa
  • Tuotekoodi: CC10DAS

 

Tuotearvioinnit