Ensimmäinen Edellinen Tuote 179 / 237 Seuraava Viimeinen
Tuoteryhmä: Symbaalit Meinl
Meinl Classics Custom Dark 16\" Hihat

Meinl Classics Custom Dark 16" Hihat

Verkkokauppa: Varastossa

Myymälä: Tilapäisesti loppu, kysy saatavuus

Hinta:


289.00eurKpl:  

Vieläkin matalampi ja kumeampi Dark-Hihat

Classics Custom 14" Dark Hihat on koko sarjan parhaita symbaaleja. 15" versio on samantasoinen, mutta sen soundiprofiili on hieman kumeampi ja alapäisempi. Tämä 16" Dark Hihat vetäisee kumeuden omalle tasolleen. Tässä kohtaa koko symbaalin luonne alkaa muuttua erilaiseksi. Tätä kannattaa kokeilla, sillä olemme kuulleet useilta artisteilta, että suuren hihatin volumea on helppo hallita ja se kuulostaa isolta myös pienellä äänenpaineella. Siksi suuri hi-hat sopiikin ironisesti hyvin pienille keikoille.

Classics Custom -sarjan symbaalit tunnetaan kovaänisestä soinnistaan sekä leikkaavuudestaan. Classics Custom Dark on muuten luonteeltaan samankaltainen, mutta sointi on tummempaa ja alakertansa kohdalta monitahoisempaa. Viimeistely on myös varsin näyttävä ja antaa Classics Custom Dark -sarjalle erottuvan, omalaatuisen ulkonäkönsä!

  • Ns. puoliammattilais-tasoinen, B10-materiaalista valmistettu hihat-symbaali metallimiehelle, rokkarille tai vaikka opistotason lainaraakalle
  • Tumma viimeistely satunnaisella, syvällä taonnalla tuo kirkassointisesta materiaalista taotun symbaalin sointiin lämpöä 
  • Laaja sarja yhteensopivia symbaaleja joiden hinta on soinnin tasoon nähden halpa
  • Classics Custom Dark sopii hienosti yhteen myös samasta materiaalista valmistettujen Classics Custom- ja Custom Extreme Metal -symbaalien kanssa. 
  • Custom Dark -symbaaleita kannattaa kokeilla sekoitella myös kalliimpien Pure Alloy- ja Byzance-symbaalien kanssa
  • Tuotekoodi: CC16DAH

 

Tuotearvioinnit