Ensimmäinen Edellinen Tuote 176 / 237 Seuraava Viimeinen
Tuoteryhmä: Symbaalit Meinl
Meinl Classics Custom Dark 12\" Trash Stack

Meinl Classics Custom Dark 12" Trash Stack

Verkkokauppa: Varastossa

Myymälä: Tilapäisesti loppu, kysy saatavuus

Hinta:


155.00eurKpl:  

Lyhyt ja kuiva, samplemainen efektisymbaali 

Kaikessa tasaisuudessaan Classics Custom Dark Trash Stack kuulostaa samplelta. Laitat sen kiinni tai auki, sen selkeä samplemaisuus pysyy. Huomauttaisin, että samplemainen olemus ei tarkoita huonoa soundia. Enemmänkin se on tribuutti sille, miten helppo tätä symbaalia on soittaa tasaisesti.

Classics Custom -sarjan symbaalit tunnetaan kovaänisestä soinnistaan sekä leikkaavuudestaan. Classics Custom Dark on muuten luonteeltaan samankaltainen, mutta sointi on tummempaa ja alakertansa kohdalta monitahoisempaa. Viimeistely on myös varsin näyttävä ja antaa Classics Custom Dark -sarjalle erottuvan, omalaatuisen ulkonäkönsä!

  • Ns. puoliammattilais-tasoinen, B10-materiaalista valmistettu stack-symbaali metallimiehelle, rokkarille tai vaikka opistotason lainaraakalle
  • Tumma viimeistely satunnaisella, syvällä taonnalla tuo kirkassointisesta materiaalista taotun symbaalin sointiin lämpöä 
  • Laaja sarja yhteensopivia symbaaleja joiden hinta on soinnin tasoon nähden halpa
  • Classics Custom Dark sopii hienosti yhteen myös samasta materiaalista valmistettujen Classics Custom- ja Custom Extreme Metal -symbaalien kanssa. 
  • Custom Dark -symbaaleita kannattaa kokeilla sekoitella myös kalliimpien Pure Alloy- ja Byzance-symbaalien kanssa
  • Tuotekoodi: CC12DASTK

 

Tuotearvioinnit