Ensimmäinen Edellinen Tuote 175 / 237 Seuraava Viimeinen
Tuoteryhmä: Symbaalit Meinl
Meinl Classics Custom Dark 12\" Splash

Meinl Classics Custom Dark 12" Splash

Verkkokauppa: Varastossa

Myymälä: Tilapäisesti loppu, kysy saatavuus

Hinta:


81.00eurKpl:  

Hinta-laatusuhteeltaan Meinlin parhaita Splasheja

Classics 12" Custom Dark splash on hinta-laatusuhteeltaan mieletön löytö. Se kuulostaa hintaansa kalliimmalta ja tumman mielikuvan luova ulkoasu karisee heti ensimmäisen lyönnin mukana. Tasapainoinen, kirkassointinen ja melko kovaääninen splash, joka ei kalpene kalliimpienkaan symbaalien rinnalla. 

Classics Custom -sarjan symbaalit tunnetaan kovaänisestä soinnistaan sekä leikkaavuudestaan. Classics Custom Dark on muuten luonteeltaan samankaltainen, mutta sointi on tummempaa ja alakertansa kohdalta monitahoisempaa. Viimeistely on myös varsin näyttävä ja antaa Classics Custom Dark -sarjalle erottuvan, omalaatuisen ulkonäkönsä!

  • Ns. puoliammattilais-tasoinen, B10-materiaalista valmistettu splash-symbaali metallimiehelle, rokkarille tai vaikka opistotason lainaraakalle
  • Tumma viimeistely satunnaisella, syvällä taonnalla tuo kirkassointisesta materiaalista taotun symbaalin sointiin lämpöä 
  • Laaja sarja yhteensopivia symbaaleja joiden hinta on soinnin tasoon nähden halpa
  • Classics Custom Dark sopii hienosti yhteen myös samasta materiaalista valmistettujen Classics Custom- ja Custom Extreme Metal -symbaalien kanssa. 
  • Custom Dark -symbaaleita kannattaa kokeilla sekoitella myös kalliimpien Pure Alloy- ja Byzance-symbaalien kanssa
  • Tuotekoodi: CC12DAS

 

Tuotearvioinnit