Ensimmäinen Edellinen Tuote 166 / 236 Seuraava Viimeinen
Tuoteryhmä: Symbaalit Meinl
Meinl Classics Custom 18\" Trash Cina

Meinl Classics Custom 18" Trash Cina

Verkkokauppa: Varastossa

Myymälä: Tilapäisesti loppu, kysy saatavuus

Hinta:


178.00eurKpl:  

Industrial-tyyppinen "peltilevy"-efekti

Classics Custom 18" Trash China muistuttaa lattialle heitetyn peltilevyn kohahdusta. Näiden ei ole tarkoituskaan olla ultrahienostuneita jazz-symbaaleja vaan enemmänkin industrial-henkisiä efektejä moderniin rock-settiin. VPeltilevy-vertauskuvaa ei kannata myöskään ottaa liian vakavasti, sillä kyseessä on vakavasti otettava symbaali, ei pelti.

  • Ns. "semi-pro"-tasoinen, B10-materiaalista valmistettu trash china -symbaali puoliammattilaiselle tai tosiharrastajalle
  • Brilliant-viimeistellyt Classics Custom -symbaalit soivat verrattain kirkkaasti ja syttyvät soimaan kevyemmälläkin iskulla. 
  • Laaja sarja kohtuuhintaisia symbaaleja, jotka soivat hyvin yhteen
  • Classics Custom sopii hienosti yhteen myös samasta materiaalista valmistettujen Custom Extreme Metal- ja Custom Dark -symbaalien kanssa. 
  • Hyvin erilainen sointi muista metalliseoksista valmistettuihin Byzance- ja Pure Alloy -symbaaleihin verrattuna
  • Tuotekoodi: CC18TRCH

Classics Custom operoi niin sanotulla semi-pro-/ enthusiast-osastolla. Suomeksi tämä tarkoittaa sitä, että Classics Customia käytetään oikeasti soittohommiin, eikä pelkkään harjoitteluun. 

Raikas materiaali ja Classics-perheen tukiverkosto

Melko edullinen hintaluokka on toki suuri tekijä Classics Custom -symbaalien suosiossa, mutta näitä myydään usein myös puhtaasti soundin vuoksi. B10 on materiaalina kirkassointinen ja siksi melkoisen erilainen esimerkiksi, pääsääntöisesti tummemmin soivaan, Pure Alloy -sarjaan verrattuna.

Classics Custom -symbaalit soivat hyvin yhteen, mutta kannattaa muistaa, että Classics Custom -sarjoja on kolme. Saman valmistusmateriaalinsa vuoksi nämä toimivat erinomaisesti yhteen. Jos siis esimerkiksi Custom 14" crash on liian kirkas, kokeile Custom Darkia, joka soi hieman tummemmin, mutta myös kohahtaa täysin toisella tavalla.

 

 

 

Tuotearvioinnit