Ensimmäinen Edellinen Tuote 164 / 236 Seuraava Viimeinen
Tuoteryhmä: Symbaalit Meinl
Meinl Classics Custom 16\" Trash Stack

Meinl Classics Custom 16" Trash Stack

Verkkokauppa: Varastossa

Myymälä: Tilapäisesti loppu, kysy saatavuus

Hinta:


259.00eurKpl:  

Leveäsointinen industrial-efekti symbaalin muodossa

Jotenkin Classics Custom 16" Trash Stackista tulee mieleen 80-luvun rumpukoneen näkemys siitä kun kaksi tyhjää ostoskärryä ajetaan yhteen. Siis positiivisella tavalla! Kuten muissakin stack-symbaaleissa, sen kireys telineessä vaikuttaa sointiin voimakkaasti.

Alapuolen demovideot avaavat tämän erikoisen efektin käyttöä melkoisesti. Katso siis ja ihastu!

  • Ns. "semi-pro"-tasoinen, B10-materiaalista valmistettu stack-symbaali puoliammattilaiselle tai tosiharrastajalle
  • Brilliant-viimeistellyt Classics Custom -symbaalit soivat verrattain kirkkaasti ja syttyvät soimaan kevyemmälläkin iskulla. 
  • Laaja sarja kohtuuhintaisia symbaaleja, jotka soivat hyvin yhteen
  • Classics Custom sopii hienosti yhteen myös samasta materiaalista valmistettujen Custom Extreme Metal- ja Custom Dark -symbaalien kanssa. 
  • Hyvin erilainen sointi muista metalliseoksista valmistettuihin Byzance- ja Pure Alloy -symbaaleihin verrattuna
  • Tuotekoodi: CC16STK

Classics Custom operoi niin sanotulla semi-pro-/ enthusiast-osastolla. Suomeksi tämä tarkoittaa sitä, että Classics Customia käytetään oikeasti soittohommiin, eikä pelkkään harjoitteluun. 

RAIKAS MATERIAALI JA CLASSICS PERHEEN TUKIVERKOSTO

Melko edullinen hintaluokka on toki suuri tekijä Classics Custom -symbaalien suosiossa, mutta näitä myydään usein myös puhtaasti soundin vuoksi. B10 on materiaalina kirkassointinen ja siksi melkoisen erilainen esimerkiksi, pääsääntöisesti tummemmin soivaan, Pure Alloy -sarjaan verrattuna.

Classics Custom -symbaalit soivat hyvin yhteen, mutta kannattaa muistaa, että Classics Custom -sarjoja on kolme. Saman valmistusmateriaalinsa vuoksi nämä toimivat erinomaisesti yhteen. Jos siis esimerkiksi Custom 14" crash on liian kirkas, kokeile Custom Darkia, joka soi hieman tummemmin, mutta myös kohahtaa täysin toisella tavalla. 

 

 

Tuotearvioinnit

Tutustu myös näihin tuotteisiin