Tuotetiedot

Tuote 1 / 29 Seuraava Viimeinen
Tuoteryhmä: Multiefektit

165.00eur

Line 6 Guitar Port USB


LINE 6 GUITAR PORT Tervetuloa GuitarPortmaailmaan! Koe Line 6:n kokonaisvaltainen kitaraelämys. Nyt sinun on mahdollista saada internettiä pitkin käyttöösi satoja huippukappaleita, jotka voit opetella, ja joiden mukana voit jammata. Voit myös lypsää kotiisi kokonaisia kitaratunteja! GuitarPort sisältää lisäksi 10 klassista kitaramallinnosta, jotka vastaavat toiminnaltaan ja soundiltaan prikulleen alkuperäisiä. Ja kaiken lisäksi sitä voidaan käyttää sekvensseriohjelman kanssa 24-bit äänitys-interface:nä. GuitarPort tarjoaa runsaasti vahvistinmallinnoksia klassisesta Fender Deluxesta? uudempaan Marshalliin? tai MesaBoogie?- vahvistimeen. (Rekisteröityjä tavaramerkkejä, joilla ei ole mitään yhteyttä Line6:iin).

? 10 legendaarista vahvistin- ja kaiutinmallinnosta ? Efektit: Compressor, Delay, Chorus, Flanger, Tremolo, Rotary speaker, Room ja Spring reverb ? MP3:n, WAV:n ja CD:n toisto. ? Mahdollisuus luupata kappale ja säätää nopeutta ilman että sävelkorkeus muuttuu ? 24-bit muuntimet/32-bit prosessointi ? Linja ja kuulokelähdöt ? Ideaalinen kitaraäänitystyökalu muille sekvensseriohjelmille ? Sis.rak. kromaattinen viritin ? Runsaasti mukana tulevia presettejä

GuitarPort Online GP Onlinen jäsenenä sinulla on käytettävissäsi muhkea määrä mukanasoitettavia kappaleita, kitaraoppitunteja jne. Ladattavat kappaleet ovat enimmäkseen uudelleenmiksauksia originaalikappaleista, mutta mukana on myös uudelleenäänitettyä materiaalia parhaan mahdollisen äänenlaadun takaamiseksi. Jäsenyys maksaa n. 8 ?/kuukausi, ja päätät itse, kuinka kauan haluat olla mukana. Surffaa osoitteeseen www.guitarport.com ja hoida taustallesi maailman kovimmat muusikot. Et pety!!!
Saatavilla


Tuotteen sivut: line6.com/rifftracker

Hinnat sisältävät ALV 24% ja ovat voimassa toistaiseksi. Varaamme oikeuden mahdollisiin muutoksiin ja virheisiin. Tuotteiden saatavuus voi myös vaihdella, eli jos kiire, tai esim. noudat, niin varmista ensin varastotilanne puhelimitse.

Kpl:  
Tuotearvioinnit