Tuotetiedot

Tuote 1 / 12 Seuraava Viimeinen
Tuoteryhmä: Lesliet ja simulaattorit

4,390.00eur

Leslie 122 XB Täysputkileslie


Leslie 122XB on tehty perinteitä kunnioittaen samalla tavalla kuin leslejä on tehty jo vuodesta 1941. Kaksinopeuksinen moottori käyttää täysputkivahvistimen soundia ja 15" bassoroottori takaa paksun äänen.
Sisäänmenona on 11-pinninen leslie-kaapeli, joka löytyy vanhoista Hammondeista, sekä tietyistä uusista malleista (mm. B3, B3P, XK-3c ja XK-5)

 

The Classic Leslie Speaker, made to Don Leslie’s “Original Recipe”, same as it has been since 1941. This two-speed speaker uses a traditional tube amplifier with a heavy duty driver in the horn and special design 15” woofer for the bass rotor. Connections are made via the 11-pin plug found on all modern Hammonds, and certain clones.

 

Single-Channel Input

Designed for single-channel organs whose pedal range extends down to the lower frequencies

Two-speed horn and bass rotor

The sound is “seperated” with the highs reproduced by a horn rotor and the lows reproduced by a bass rotor. Both the horn and bass rotors can be operated at two speeds: Fast (tremolo) and Slow (chorale)

Amplifier

Handcrafted 40-Watt RMS vacuum tube amplifier

Speakers

Massive 15″ woofer, High power horn driver

Inputs

11-pin Leslie connector (standard), ¼” line input jack and foot switch jack (available with optional Leslie Interface Panel)

Controls

Master volume, Power On/Off switch

Dimensions

75cm (W) x 52cm (D) x 105cm(H)

Weight

67kg

Tilapäisesti loppu, kysy saatavuus


Tuotteen sivut: hammondsuzuki.com/product.aspx?model=122,LE

Hinnat sisältävät ALV 24% ja ovat voimassa toistaiseksi. Varaamme oikeuden mahdollisiin muutoksiin ja virheisiin. Tuotteiden saatavuus voi myös vaihdella, eli jos kiire, tai esim. noudat, niin varmista ensin varastotilanne puhelimitse.

Kpl:  
Tuotearvioinnit