Tuotetiedot

Ensimmäinen Edellinen Tuote 4 / 9 Seuraava Viimeinen
Tuoteryhmä: Nuotit ja musiikkijulkaisut

44.00eur

Groove In -rumpujensoitonopas


Kokenut rumpali ja soitonopettaja Tommi Rautiainen on koonnut vuosien varrella ideoimiaan harjoitteita ja käytännön työelämästä keräämiään kokemuksia oivalliseksi oppaaksi, jossa riittää soitettavaa niin uransa alkutahteja tapailevalle kuin mestariluokankin kepittäjälle.

Nuottien lisäksi opas sisältää CD- sekä DVD-levyt, jotka äänen ja kuvan avulla opastavat lukijan todelliselle syväsukellukselle rytmiikan maailmaan. CD-levylle tallennetut komppiosuudet toimivat myös soivana pohjana oppilaan omalle soitolle ja DVD:n kautta avautuu lähikuva rumpujensoiton fyysiseen suoritukseen.

Mukana ääni- ja kuvalevyllä soittavat kokeneet ykköskaartin muusikot: Jari Heino, basso; Jarmo Nikku, kitara; Tapio ”Mongo” Aaltonen, lyömäsoittimet sekä Heikki ”Häkä” Virtanen, basso.

Groove In -opas soveltuu sekä omatoimiseen itseopiskeluun että soittotuntien materiaaliksi.

 

”Todellinen rummunsoiton kaikki tyylit kattava suomalainen suurteos!
Kiitos Tommi! "

– Jukkis Uotila, (Jazz-professori, Sibelius-Akatemia)

”Vihdoinkin kotimainen opetuspaketti, joka käy systemaattisesti läpi rumpalilta vaadittavat käytännön tiedot ja taidot."
– Kepa Kettunen, (freelance/studio)

”Perusasiat selkeällä suomenkielellä ja svengaava DVD – täyteläinen paketti."
– Sami Kuoppamäki (freelance/studio)
Tilapäisesti loppu, kysy saatavuus
Hinnat sisältävät ALV 24% ja ovat voimassa toistaiseksi. Varaamme oikeuden mahdollisiin muutoksiin ja virheisiin. Tuotteiden saatavuus voi myös vaihdella, eli jos kiire, tai esim. noudat, niin varmista ensin varastotilanne puhelimitse.

Kpl:  
Tuotearvioinnit