Tuotetiedot

Ensimmäinen Edellinen Tuote 5 / 20 Seuraava Viimeinen
Tuoteryhmä: Studiomonitorit

1,299.00eur

Genelec 8050B PM aktiivinen 2-tiekaiutin

Genelec 8050B PM aktiivinen 2-tiekaiutin

Genelec 8050B PM, 2-tie aktiivikaiutin
 

8050B tarjoaa uskomatonta suorituskykyä, jopa 35 hertsiin ulottuvan bassotoiston ja hetkellisesti jopa 120 dB:n äänenpaineen. 8050B on erinomainen työkalu suurin äänitysstudioihin, surround- ja jälkituotantosovelluksiin, masterointiin sekä TV- ja radioympäristöihin.

Hienostuneissa matalajännitetasolla toimivissa aktiivijakosuotimissa on monipuoliset akustiset säädöt, joilla kaiuttimen toistoa vuodaan muokata sopivaksi jopa akustisesti vaikeisiinkin tiloihin. Erittäin pienisäröiset vahvistimet ohjaavat kaiutinelementtejä, jotka molemmat ovat varustettu yliohjauksen suojapiirillä.

Jäykkä ja tilatehokas MDE" (Minimum Diffraction Enclosure") -kotelo ja pitkä muotoiltu optimaalisen ilmanvirtauksen mahdollistava refleksiputki tarjoavat vakaan ja puhtaan todella alas ulottuvan bassotoiston ilman kompressointia, säröä tai refleksiputken ääniä. MDE" -kotelon pehmeästi muotoillut etu- ja sivupaneelit ja Genlecin kehittynyt Directivity Control Waveguide" (DCW") -suuntain tarjoavat poikkeuksellisen tasaisen taajuusvasteen sekä kaiuttimen akustisella akselilla että kaiuttimen sivulta kuunneltuna, erinomaisen stereokuvan ja optimaalisen suuntauksen koko toistoalueella.

Genelecin Intelligent Signal Sensing (ISS)-toiminto alentaa kaiuttimien sähkönkulutuksen alle 0,5 wattiin kytkemällä kaiuttimet automaattisesti valmiustilaan, kun toiston päättymisestä on kulunut jonkin aikaa. Kaiutin kytkeytyy automaattisesti toimintaan kun äänisignaali palaa. ISS on ErP 2013-direktiivin ja viimeisimpien EU-säännösten mukainen.

8050B:n sijoittaminen on helppoa käyttämällä jokaisen kaiuttimen mukana tulevaa Iso-Pod" (Isolation Positioner/Decoupler") -pöytäjalustaa, joka eliminoi äänenvärittymät eristämällä kaiuttimen pinnasta, johon se on asetettu. Iso-Pod" -pöytäjalustan avulla kaiuttimen akustinen akseli voidaan helposti suunnata kohti kuuntelijaa. Muita sijoituspaikkoja ajatellen 8050B:n takapaneelissa on kierteet seinä- tai kattotelineitä varten, sekä M10 kokoinen kierre kotelon pohjassa esim. lattiajalustaa varten.

 

Rakenne

  2-tie
Elementit HF/LF 1" / 8"
Taajuusvaste (Hz) [-3dB] 35 - 21,000
Maksimi äänenpaine (dB SPL) 110
Teho (W RMS/PRG) 270/-
Liitännät XLR
Mitat (K x L x S) 45,2 x 28,6 x 27,8
Paino (kg) 12,7

 


Tilapäisesti loppu, kysy saatavuus
Hinnat sisältävät ALV 24% ja ovat voimassa toistaiseksi. Varaamme oikeuden mahdollisiin muutoksiin ja virheisiin. Tuotteiden saatavuus voi myös vaihdella, eli jos kiire, tai esim. noudat, niin varmista ensin varastotilanne puhelimitse.

Kpl:  
Tuotearvioinnit