Ensimmäinen Edellinen Tuote 7 / 24 Seuraava Viimeinen
Tuoteryhmä: Studiomonitorit
Genelec 8050A PM Aktiivinen 2-tiekaiutin

Genelec 8050A PM Aktiivinen 2-tiekaiutin

Tilapäisesti loppu, kysy saatavuus

Hinta:


1,199.00eurKpl:  

8050A tarjoaa uskomatonta suorituskykyä, jopa 35 hertsiin ulottuvan bassotoiston ja hetkelliseti jopa 120 dB:n äänenpaineen. 8050A on erinomainen työkalu suurin äänitysstudioihin, surround- ja jälkituotantosovelluksiin, masterointiin sekä TV- ja radioympäristöihin.
 

Hienostuneissa matalajännitetasolla toimivissa aktiivijakosuotimissa on monipuoliset akustiset säädöt, joilla kaiuttimen toistoa vuodaan muokata sopivaksi jopa akustisesti vaikeisiinkin tiloihin. Erittäin pienisäröiset vahvistimet ohjaavat kaiutinelementtejä, jotka molemmat ovat varustettu yliohjauksen suojapiirillä.

Jäykkä ja tilatehokas MDE™ (Minimum Diffraction Enclosure™) -kotelo ja pitkä muotoiltu optimaalisen ilmanvirtauksen mahdollistava refleksiputki tarjoavat vakaan ja puhtaan todella alas ulottuvan bassotoiston ilman kompressointia, säröä tai refleksiputken ääniä. MDE™ -kotelon pehmeästi muotoillut etu- ja sivupaneelit ja Genlecin kehittynyt Directivity Control Waveguide™ (DCW™) -suuntain tarjoavat poikkeuksellisen tasaisen taajuusvasteen sekä kaiuttimen akustisella akselilla että kaiuttimen sivulta kuunneltuna, erinomaisen stereokuvan ja optimaalisen suuntauksen koko toistoalueella.

8050A:n sijoittaminen on helppoa käyttämällä jokaisen kaiuttimen mukana tulevaa Iso-Pod™ (Isolation Positioner/Decoupler™) -pöytäjalustaa, joka eliminoi äänenvärittymät eristämällä kaiuttimen pinnasta, johon se on asetettu. Iso-Pod™ -pöytäjalustan avulla kaiuttimen akustinen akseli voidaan helposti suunnata kohti kuuntelijaa. Muita sijoituspaikkoja ajatellen 8050A:n takapaneelissa on kierteet seinä- tai kattotelineitä varten, sekä M10 kokoinen kierre kotelon pohjassa esim. lattiajalustaa varten.

 

8050A Specifications:

Maximum sound pressure level: 110 dB
Frequency response: 38 Hz - 20 kHz (± 2 dB), 35 Hz - 21 kHz (-3 dB)
Crossover frequency: 1.8 kHz
Driver dimension: Bass 8 in + Treble 1 in metal dome + DCW™
Amplifier power: Bass 150 W + Treble 120 W
Dimensions: H x W x D 452 x 286 x 278 mm with Iso-Pod™
Weight: 12.7 kg (28 lb)
Connectors: 1 x XLR analog in

Tuotearvioinnit