Tuotetiedot

Ensimmäinen Edellinen Tuote 2 / 21 Seuraava Viimeinen
Tuoteryhmä: Studiomonitorit

799.00eur

Genelec 8040BP Mattamusta Aktiivinen 2-tiekaiutin


Genelec 8040A Aktiivinen 2-tiekaiutin Genelec 8040A
Takuu 2+3vuotta ja kotimaassa toimiva nopea huolto.

Alumiinista valmistettu, DCW™:llä, suojaverkoilla ja magneettisuojauksella varustettu MDE™
(Minimum Diffraction Enclosure) kotelo. 165 mm:n (6.5") bassoelementti ja 19 mm:n (.75") diskanttielementti.
Balansoitu XLR-liitin. Integroidut jakosuotimet ja vahvistimet: 90W ja 60W.
Sävynsäätimet takapaneelissa. M10 kierre pohjassa telineeseen kiinnitystä varten.
Takapaneelissa integroidut M6 kierteet kiinnikkeitä varten sekä M10 kierre pohjassa.
Iso-Pod™ pöytäteline toimitetaan mukana. Maalattu mattamusta antrasiitti viimeistely. Paino 8,6 kg

Suuriin järjestelmiin verrattavaa suorituskykyä kompaktissa koossa: 8040A soveltuu moniin käyttötarkoituksiin, joissa tarvitaan laajaa taajuusvastetta, mutta tilan koko on rajallinen. Käyttökohteita voivat olla esimerkiksi lähikenttämonitorointi, projekti- tai kotistudiot, työasemat, radio- tai TV -tarkkaamot ja ulkotuotantoautot.
Nerokas optimoidun ilmanvirtauksen mahdollistava refleksiputki tarjoaa puhtaan ja alas ulottuvan bassotoiston ilman minkäänlaista kompressointia tai refleksiputken tuottamaa ääntä. Tämä yhdistettynä Genelecin Directivity Control Waveguide? (DCW?) -suuntaimeen, MDE? (Minimum Diffraction Enclosure?) -kotelon pyöristettyihin reunoihin ja pehmeästi muotoiltuihin etu- ja sivupaneeleihin, on lopputuloksena hämmästyttävän laaja ja tasainen taajuusvaste sekä akustisella akselilla että kaiuttimen sivulta kuunneltuna. Tuloksena on erittäin tarkka stereokuva on ja vähemmän kuunteluväsymystä aiheuttava toisto.

Huolellisesti suunnitellut jyrkät jakosuotimet syöttävät signaalia erittäin matalasäröisiä kaiutinelementtejä varten varta vasten suunnitelluille vahvistimille. Magneettisuojaus, yliohjauksen suojapiiri ja monipuoliset akustiset säätimet kuuluvat 8040A:n vakiovarusteisiin.
Jokaisen 8040A:n mukana toimitetaan Iso-Pod?(Isolation Positioner/Decoupler?) -pöytäjalusta joka eliminoi äänenvärittymät eristämällä kaiuttimen pinnasta jolle se on asetettu. Iso-Pod? mahdollistaa helposti myös kaiuttimen akustisen akselin suuntaamisen kohti kuuntelijaa. Muita sijoituspaikkoja ajatellen 8040A:n takapaneelissa on kierteet seinä- tai kattotelineitä varten, sekä M10 kokoinen kierre kotelon pohjassa esim. lattiajalustaa varten.

 


Tilapäisesti loppu, kysy saatavuus


Tuotteen sivut: genelec.fi/tuotteet/8040a/8040a.php

Hinnat sisältävät ALV 24% ja ovat voimassa toistaiseksi. Varaamme oikeuden mahdollisiin muutoksiin ja virheisiin. Tuotteiden saatavuus voi myös vaihdella, eli jos kiire, tai esim. noudat, niin varmista ensin varastotilanne puhelimitse.

Kpl:  
Tuotearvioinnit