Tuotetiedot

Tuote 1 / 21 Seuraava Viimeinen
Tuoteryhmä: Studiomonitorit

565.00eur

Genelec 8030BPM Mattamusta

Genelec 8030BPM Mattamusta

8030BPM on erittäin kompakti ja tehokas lähikenttätarkkailukaiutin, joka soveltuu erinomaisesti esim. projekti- tai kotistudioihin, työasemiin, installaatioihin tai surround-äänen monitorointiin. Sen MDE? (Minimum Diffraction Enclosure?) -kotelossa on pyöristetyt kulmat ja pehmeästi kaartuvat etu- ja sivupaneelit, minkä ansiosta kaiutinkotelon reunaheijastumat on saatu minimoitua. Tuloksena on erittäin tasainen taajuusvaste ja tarkka stereokuva.
Takuu 2+3vuotta ja kotimaassa toimiva nopea huolto.

Auto on / off Stand By-piiri kytkee virran automaattisesti päälle ja pois, mutta varsinkin  ukkosherkällä alueella suosittelemme kytkemään päävirrat pois johto seinästä menetelmällä.

Kuten kaikki Genelecin 8000 -sarjan kaiuttimet, myös 8030B on varustettu kehittyneellä Directivity Control Waveguide? (DCW?) -suuntaimella, uudella, virtausteknisesti optimoidulla refleksiputken rakenteella ja akustisesti jäykällä alumiinikotelolla. Kotelorakenteen lujuuden viimeistelevät kulutusta kestävä maalipinta ja akustisesti läpinäkyvät, mutta vahvat kaiutinelementtien suojaverkot. Uudet, erittäin pienisäröiset kaiutinelementit, oikein mitoitetut 40 watin vahvistimet ja tarkoin suunnitellut aktiivijakosuotimet täydentävät kokonaisuuden.
Magneettisuojaus, yliohjauksen suojapiiri ja monipuoliset akustiset säätimet kuuluvat vakiona 8030B:n varustukseen. 8030B on helposti sijoitettavissa eri paikkoihin. Sen takapaneelissa on esim. kierteet seinä- tai kattotelinettä varten ja kaiuttimen pohjassa on 3/8" kierre esim. lattia- tai pöytäjalustaa varten.
The bi-amplified Genelec 8030B is a powerful monitor ideal for a wide range of applications and listening environments.   

The 8030B features the rounded edges Minimum Diffraction Enclosure (MDE™) which incorporates the advanced Directivity Control Waveguide (DCW™). The all-aluminium 8030B enclosure offers a rigid structure with thin walls and maximised internal volume. The curved reflex tube is flow optimized to increase the woofer’s low frequency extension and SPL capacity. 8030B features Genelec Intelligent Signal Sensing (ISS™) circuitry which switches the monitor to standby when no audio input is detected (ErP 2013 Directive).

New drivers and electronics technology improve sound resolution making the 8030B ideal for music studios, mobile vans, digital workstations, radio and TV broadcasting


Tilapäisesti loppu, kysy saatavuus
Hinnat sisältävät ALV 24% ja ovat voimassa toistaiseksi. Varaamme oikeuden mahdollisiin muutoksiin ja virheisiin. Tuotteiden saatavuus voi myös vaihdella, eli jos kiire, tai esim. noudat, niin varmista ensin varastotilanne puhelimitse.

Kpl:  
Tuotearvioinnit