Tuotetiedot

Ensimmäinen Edellinen Tuote 122 / 135 Seuraava Viimeinen
Tuoteryhmä: Sähkökitaran kielet

18.00eur

Ernie Ball 2921 M-Steel Regular Slinky 10-46

Ernie Ball 2921 M-Steel Regular Slinky 10-46

M-Steel -sarjan kielet ovat loistavat kielet soittajalle, joka haluaa enemmän ulostuloa soittimestaan. Erityisesti yksikelaiset mikrofonit saavat uuden ulottuvuuden näillä kielillä.

M-Steel on lyhennys sanoista Maraging Steel. Kyse on superseoksesta (Martensit) joka on karaistu ”ikäännyttämällä”: Mar-Aging. Materiaali on yksi kovimmista metalliseoksista, jota käytetään yleisesti lentokone- ja puolustusteollisuudessa.

Punotut kielet valmistetaan kiertämällä kobolttiseoksinen punoslanka heksakulmaisen Maraging Steel-ydinlangan ympärille. Punomattomat kielet valmistetaan erikoiskäsitellystä teräksestä, joka sietää kovaa mekaanista ja kemiallista rasitusta. Patentoitu kielinupin punosrakenne on vahva ja pitävä, joten kielet säilyttävät vireensä perinteisiä kieliä paremmin.

M-Steel on kenties kaikkien aikojen ilmaisuvoimaisin kielisarja, joka tuottaa vahvemman signaalitason, laajemman taajuusvasteen ja voimaannuttavan soinnin - enemmän kaikkea.

 

EB-2921 M-Steel, short for Maraging Steel, is a superalloy used in high stress applications for the aerospace and defense industries. The wound strings are comprised of a patented Super Cobalt alloy wrapped around a Maraging steel hex core wire, producing a richer and fuller tone with powerful low end response. M-Steel plain strings are comprised of a specially tempered steel for maximum fatigue resistance. A patented winding of steel around the ball end of the plain strings reduces slippage, breakage and stays in tune better than conventional plain strings. The loudest, most expressive strings ever created. Provides increased output, frequency response, and strength.


Saatavilla
Hinnat sisältävät ALV 24% ja ovat voimassa toistaiseksi. Varaamme oikeuden mahdollisiin muutoksiin ja virheisiin. Tuotteiden saatavuus voi myös vaihdella, eli jos kiire, tai esim. noudat, niin varmista ensin varastotilanne puhelimitse.

Kpl:  
Tuotearvioinnit