Tuotetiedot

Ensimmäinen Edellinen Tuote 4 / 4
Tuoteryhmä: Korvatulpat

0.00eur

Elacin Music ER FlexComfort korvatulpat


Toimitamme myös yksilöllisiä kuulosuojaimia niin yksityisille henkilöille, kuin yrityksillekin. Kysy rohkeasti tarjoustamme näistä huippusuojaimista.
Huom! Tullessasi otattamaan valosmallia, varaathan ajan etukäteen (Aikaa kuluu kokonaisuudessaan noin reilu vartti). Tervetuloa!


Elacin Music ER FlexComfort (kirkas) on yksilöllinen korvakäytävään valetusta mallista tehty tarkka kopio nimenomaan muusikoille ja niille, joilla soundin laatu merkitsee paljon.
Korvatulpat sopivat täydellisesti korviisi ja suojaavat korvasi liialta melulta, tai liian isolla äänenpaineella soivalta musiikilta ja niissä on erittäin tasainen taajuusvaste.
Tulpat voidaan varustaa kolmella eri vaimennuksella -10dB, -16dB ja - 23dB tarpeesi mukaan.

Elacin Music ER FlexComfort (kutsuttu myös muusikon kuulonsuojaimiksi) on kuulosuojain erityisellä suodattimella, joka mahdollistaa tasaisen vaimennuksen 125 – 8000Hz taajuusalueelle.

Tasaisen vaimennuksen johdosta musiikki säilyttää luonnollisen sointinsa, ilman vääristymiä. Vaikutus on vastaava kuin vääntäisi radiosta ääntä pienemmälle.

Tästä johtuen Music ER on erittäin suosittu muusikkojen ja musiikin kanssa työskentelevien keskuudessa. Heille luonnollinen vaimennus on tärkeä asia.

Tavalliset kuulonsuojaimet ovat usein huonosti sopivia musiikin kuunteluun, koska ne vaimentavat liikaa ja leikkaavat runsaammin korkeita ääniä. Lopputuloksena on “puuroutunut” kuuntelukokemus.

Elacin Music ER FlexComfort kuulosuojaimet valmistetaan pehmeästä Flexfit materiaalista, suojainten pitkäaikainenkin käyttö on mukavaa.

Suodattimet ovat samankokoisia ja helposti vaihdettavissa ilman työkaluja.

Suojaimiin on myös saatavilla lisävarusteena ER Earphone hifi-kuulokkeet, jotka vaihdetaan suodattimien tilalle haluttaessa nauttia musiikista korkealaatuisella äänenlaadulla ilman taustaäänien aiheuttamaa häiriötä.
Kuulokkeissa on 3,5mm liitin.

Lisävarusteena suojain voidaan varustaa yhdysnarulla ja erikoisvärillä.

Tuotepakkaus sisältää suojaimet, säilytyskukkaron, korvavoiteen, puhdistuskynän ja käyttöohjeet.


ER FlexComfort- tulppiin saadaan myös tarvittaessa  muitakin nappikuulokkeita sopimaan poistamalla tulpan oma suodatinosa ja näin niitä voidaan käyttää myös lavamonitoroinnissa, kysy tarkemmin.
Ota yhteyttä jos sinulla on lavamonitorointiin suosikkikuulokenapit, niin voimme tilata lähes kaikkiin merkkeihin sovitetut tulpat  ja näin monitorointiin saadaan juuri haluamasi soundi ilman lavamökää.

Valosmallinottoa varten on hyvä varata aika etukäteen, näin varmistat että toimenpide hoituu nopeasti ja keskeytyksettä rauhassa.
2-3 päivää ennen mallinottoa on hyvä puhdistaa korvakäytävät vaikusta (vahasta). Korvat voi käydä puhdistuttamassa terveydenhoitajalla / työterveyshoitajalla tai puhdistaa itse apteekeista saatavalla huuhteluaineella. Runsas vaikku (vaha) korvakäytävässä estää valosmallin tekemisen.
Flunssa aiheuttaa usein turvotusta korvakäytäviin, joten emme suosittele saapumista mallinottoon flunssaisena.
Näin takaat, että valoksista tulee tarkalleen korvakäytäväsi muotoiset ja ne eivät "valskaa" ääntä ohi.
Toki vähäiset vaikut ei haittaa ja ne saadaan poistettua valoksen oton yhteydessäkin.
Mallit otetaan käyttäen silikonipohjaista valosmateriaalia ja toimenpide on nopea (koko homma noin vartissa ) ja täysin kivuton.
Korvakäytävään asetetaan ensin tarkoitukseen kehitetty pumpuli/vaahtomuovituppo ja sitten valosmateriaali injektoidaan korvakäytävään. Kuivuminen kestää n. 4-5 min. ja korvakäytävän "pohjana" oleva tuppo lähtee valoksen mukana pois. Valosaineen kuivumisen aikana ei saa puhua vaan leuka tulee pitää mahdollisimman rentona. Näin varmistetaan, että korvakäytävästä saadaan mahdollisimman tarkka normaaliolotilan valos.
Hinnat vaihtelee mallien ja lisävarusteiden mukaan reilun kahdensadan kulmilla, kysele, tai poikkea valoksella, niin lopullinen hinta selviää liikkeessämme.

Elacin Relax SleepFit on suunniteltu esim. vuorotyöntekijöille, tai kuorsaajan vieressä nukkuvalle, niiden kanssa "ei kuule omaa ajatustaankaan". hinta 160:-

Valosmallit lähetetään tehtaalle valmistukseen. Suojaimet ovat valmiina n. 4-5 viikon päästä mallinotosta.


Saatavilla


Tuotteen sivut: elacin.fi/tuotteet/musiikki/item/er-flexcomfort?category_id=11

Hinnat sisältävät ALV 24% ja ovat voimassa toistaiseksi. Varaamme oikeuden mahdollisiin muutoksiin ja virheisiin. Tuotteiden saatavuus voi myös vaihdella, eli jos kiire, tai esim. noudat, niin varmista ensin varastotilanne puhelimitse.

Kpl:  
Tuotearvioinnit