Tuotetiedot

Ensimmäinen Edellinen Tuote 4 / 8 Seuraava Viimeinen
Tuoteryhmä: Ohjaimet ja ohjelmat

85.00eur

Cakewalk Sonar 5 Power Studio


SONAR 5 Studio sisältää kaikki ne olennaiset työkalut äänittämiseen ja editointiin, joita muusikot ja ääniteknikot ovat arvostaneet Sonarissa jo vuosien ajan.
Toimii vanhoissa Windows 2000, Windows XP Professional ja Windows XP Home Edition käyttöjärjestelmän koneissa, joita on vielä paljon käytössä, mutta uusissa Windows 8 ym. EI.
Siitä johtuen hintakin on vain murto-osan mitä oli aikoinaan, siis tämä on uusi, mutta vanhentunut ohjelma, jos sinulla on vain yhteensopiva tietokone, niin teet tällä ihan mitä vaan hittejä.

Huipputyökalujen ja avainteknologioiden johdosta, joita Sonar tarjoaa, sekä laajennetun soundi- ja efektikirjaston vuoksi SONAR 5 Studio on täydellinen valinta lähes mihin tahansa studioon.


  • Matrix View – Epälineaarinen ympäristö rytmien luomiseen, biittien kanssa pelaamiseen ja kappaleiden osien järjestämiseen.
  • Step Sequencer – Rakenna rytmejä, bassokulkuja, soolosekvenssejä yms. Lisää syvyyttä poljentoon esim. swing, flam ja muilla vastaavilla parametreilla.
  • Essential Effects – 31 audioefektiä mukaan lukien kaiku, chorus, kompressori, huippulimitteri yms.

Saatavilla
Hinnat sisältävät ALV 24% ja ovat voimassa toistaiseksi. Varaamme oikeuden mahdollisiin muutoksiin ja virheisiin. Tuotteiden saatavuus voi myös vaihdella, eli jos kiire, tai esim. noudat, niin varmista ensin varastotilanne puhelimitse.

Kpl:  
Tuotearvioinnit