Tuotetiedot

Ensimmäinen Edellinen Tuote 6 / 12 Seuraava Viimeinen
Tuoteryhmä: Loopperit

419.00eur

Boss JS-10 eBand Jamikone


 

eBand JS-10 Soittokaveri

Uuden sukupolven Jam Band ja täyden kaistan 2.1 ääni. Ota kitarasi tai bassosi ja mikrofoni, kytke ne uuteen BOSS eBand:iin ja hämmästytä ystäväsi, perheesi ja fanisi!

eBand JS-10 on itsenäinen kokonaisuus, joka täyttää huoneen 2.1 äänijärjestelmällä ja BOSS:in pro-efekteillä. Jammaile laajan sisäisen musiikkikirjaston ja audiolooppien kanssa ja lisää oma kappalekokoelmasi USB:n tai SD-kortin kautta. Voit helposti vaihtaa kappaleiden tempoa ja sävellajia laadun pysyessä hyvänä, sekä myös tallentaa esityksesi. eBand on kompakti, kaikki-samassa jammailuasema pro-ominaisuuksilla ja mahtavalla soundilla. 2.1-kanavan äänijärjestelmä integroidulla subwooferilla tarjoaa täyden kaistan soundin ja voimakkaan syvän bassotoiston.
Kaksi tulokanavaa kitaralle, bassolle ja/tai laululle, kummallakin omat säädöt ja efektireitit; optimaalinen duetto-esityksiin ja opettaja/oppilas oppitunteihin.
Uusi kustomoitu DSP-lastu tarjoaa efektejä ja COSM-vahvistinmalleja, jotka ovat lippulaiva GT-100:n veroisia. Yli 350 esiladattua audiolooppia jammailutaustoina — sisältäen uuden “miinus-yksi”-toiminnon bassolle, kahdelle kitaralle ja kitara/bassolle — plus 50 uutta kappaletta.

 

 

 

 

 


Saatavilla


Tuotteen sivut: bossus.com/gear/productdetails.php?ProductId=1241

Hinnat sisältävät ALV 24% ja ovat voimassa toistaiseksi. Varaamme oikeuden mahdollisiin muutoksiin ja virheisiin. Tuotteiden saatavuus voi myös vaihdella, eli jos kiire, tai esim. noudat, niin varmista ensin varastotilanne puhelimitse.

Kpl:  
Tuotearvioinnit