Ensimmäinen Edellinen Tuote 10 / 10
Tuoteryhmä: Loopperit

Boss RC-505 Loop Station [K] Käytetty

Verkkokauppa: Tilapäisesti loppu, kysy saatavuus

Myymälä: Tilapäisesti loppu, kysy saatavuus

Hinta:


330.00eurKpl:  

Boss RC-505 Loop Station Käytetty

Siistikuntoinen ja juuri tehdasasetuksiin palautettu loopperi. Mukana alkuperäinen virtalähde ja pakkaus.

 

Beatboxaaja, laulaja tai esiintyjä –Loop Station juuri sinulle on ilmestynyt! Ensiesittelyssä uniikki ja tehokas live-rauta RC-505, joka on täydellinen valinta seuraavan sukupolven luuppiartisteille. Kompaktissa pöytämallisessa laitteessa on helppo sormiohjaus viidelle stereoraidalle ja luuppien käyttäytymiselle plus INPUT FX ja TRACK FX, jotka tuottavat monenlaista live-prosessointia dynaamiseen ja ilmeikkääseen äänimanipulaatioon. Kytke mikki, instrumentti tai muu äänilähde; ohjaa intuitiivisilla säätimillä;  rakenna ja miksaa mielettömiä luuppeja! RC-505 toimii myös kytkettynä tietokoneen USB-porttiin sekä tottelee ulkoisia jalkakytkimiä ja MIDI-ohjausta avaten näin uusien luuppausmahdollisuuksien maailman kaikenlaisille musisoijille.

 • Pöytämallinen Loop Station, jota voi operoida käsin; täydellinen beatboksaajille, vokalisteille ja musiikkiklubeille
 • Viisi samanaikaista stereoraitaa, kukin omilla kontrolleilla ja volume-säätimillä
 • Laaja valikoima sisääntulo- ja raita-efektejä luuppien prosessointiin; mukaan lukien DJ- ja sampler-tyyppisiä efektejä
 • IItsenäiset toistotilan ja temposynkan asetukset mahdollistavat joustavat kombinaatiot raitojen käyttäytymiselle ja edistyneet esittämisen variaatiot
 • 99 fraasimuistia, jotka sisältävät viisi fraasiraitaa, muokatut efekti- ja toistoasetukset ja muuta vastaavaa
 • 85 sisäistä rytmipatternia, mukana parittomia tahtilajeja
 • Ulkoinen MIDI-ohjaus mahdollisuus ja optiona jalkakytkimiä tai ekspressiopedaali
 • USB fraasien tuontiin/vientiin tietokoneen kanssa; USB audio/MIDI toiminnot sekvensseriohjelman kanssa operointiin
 • XLR-mikkitulo phantom-syötöllä, mono/stereo instrumenttitulot ja stereo AUX-tulo
 • RC-505 sisältää viisi stereoraitaa, jotka voivat soida samanaikaisesti -enemmän kuin missään aiemmassa BOSS Loop Stationissa. Itsenäiset record/overdub/play ja stop näppäimet joka raidalla mahdollistavat luuppien tallentamisen ja kontrolloimisen sormenpäilläsi, ja omilla voimakkuussäätimillä miksaat tasoja lennossa. Jokaisella raidalla on oma toistotila (multi, single, one-shot, reverse, jne.) ja synkka-asetukset, mikä tarjoaa rajattoman määrän luovia ratkaisuja luupin käyttäytymiselle.

  Tehokkaat efektit

  Suurella määrällä sisäisiä efektejä on helppoa kasvattaa soundia samalla, kun esiinnyt. "INPUT FX"-efektit, kuten ROBOT ja VOCODER, luovat uniikkia, dramaattista äänitekstuuria luuppien äänitysvaiheessa ja "TRACK FX"-efektit, kuten VINYL FLICK ja BEAT REPEAT tarjoavat dynaamisia DJ- ja samplerihenkisiä efektejä reaaliaikaiseen fraasien prosessointiin. Kuusi dedikoitua näppäintä —kolme INPUT FX ja kolme TRACK FX—voidaan ladata omilla suosikkiefekteilläsi, jolloin pääset efekteihisi yhdellä kosketuksella luuppaamisen aikana. Lisäksi efektien arvoja (filter cutoff, effect depth, jne.) voi muokata reaaliajassa "INPUT FX"- ja "TRACK FX"-nupeilla. Globaali kompressori ja kaiku ovat myös käytössä kokonaissoundin prosessointiin.

  Fraasimuistit ja rytmit

  99 fraasimuistia on varattuna raitojen, toistoasetuksien, efektien ja muun tiedon tallentamiseen. Yhdistelmän usein käytettyjä asetuksia voi tallentaa käyttäjän asetuksiksi -"User Set", jotka voit kutsua käyttöön järjestääksesi uudelleen minkä tahansa fraasimuistin, jopa kesken esityksen. 85 erilaista rytmiä on tarjolla luuppiäänityksen taustoiksi, myös odd-time rytmejä teknisempään luuppailuun. Rytmiosan voi reitittää ainoastaan kuulokelähtöön, jolloin se palvelee klikkiraitana monitorointikäyttöön.

  Audiotulot ja USB

  RC-505 on varustettu useilla samanaikaisilla sisääntuloilla, jotta voit kaapata ja miksata erilaisia äänilähteitä luuppien rakennusaineeksi. Käytössä on XLR-mikkitulo phantomilla, mono/stereo ¼-tuuman tulo kitaralle, syntikalle tai muulle soittimelle, ja AUX minijakki musiikkisoittimelle, älypuhelimelle tai vastaavalle. USB:n kautta voit kytkeytyä tietokoneeseen ja tuoda/viedä WAV-audiofraaseja, mikä on loistava juttu luuppien arkistointiin tai taustaraitojen lataamiseen RC-505:een samplerityyppistä triggailua varten. RC-505 toimii myös USB audio/MIDI-liitäntänä esim. musasoftaan integroitumista ja synkkaamista varten.

  Kustomoitu luupin ohjaus

  RC-505:ssä sinulla on mahdollisuus tehdä kustomoitu setti reaaliaikaisista ohjaimista sen mukaan, miten haluat luupata. Voit määritellä maksimissaan kahdeksan eri toimintoa ja käyttää niitä usein eri tavoin —etupaneelin kontrolleilla, ulkoisilla ekspressiopolkimilla ja jalkakytkimillä, sekä erilaisilla MIDI-komennoilla -laajentaen määräysvaltaasi luuppauksessa ja muissa toiminnoissa. Kahdeksan kontrollerien määritystä tallentuu fraasimuistien mukana mahdollistaen kustomoitujen asetuksien luomisen ja kutsumisen erilaisten kappaleiden ja esitystilanteiden mukaan.

Tuotearvioinnit