Tuotetiedot

Ensimmäinen Edellinen Tuote 27 / 29 Seuraava Viimeinen
Tuoteryhmä: Multiefektit

299.00eur

Boss GT-100 Kitara multiefektilaite [K] Käytetty

Boss GT-100 Kitara multiefektilaite [K] Käytetty

Käytetty loistoefektilaite Boss GT-100. Hyvässä kunnossa. Muuntaja tilattava erikseen (Boss PSB-230)

 

 

Odotettu seuraaja GT-10:lle on saapunut. Tutustu uuteen BOSS-efektien lippulaivaan GT-100:an, joka ylpeilee uuden sukupolven vahvistinmalleilla, jotka sytyttävät henkiin vanhat vintage-vahvistimet sekä tarjoaa uusia COSM® soundeja, jotka kurottavat tulevaisuuteen. Käyttöliittymää on parannettu ainutlaatuisella kaksois-LCD-systeemillä ja EZ TONE toimintoa on laajennettu uusilla AMP CUSTOMIZE ja OD/DS CUSTOMIZE toiminnoilla. GT-100 on prosessoinnin voimapesä, joka venyy klassisesta futuristiseen mukavassa, jämäkässä, tien päällä kestävässä rungossa.

 • Edistykselliset COSM® vahvistimet, jotka mallintavat vintage-vahvistinsoundeja ja tuottavat ei-koskaan-aiemmin kuultuja ääniä
 • Kaksois-LCD yksinkertaiseen ja oivaltavaan työskentelyyn suoralla kosketuksella jokaiseen parametriin
 • Parannettu EZ TONE toiminto graafisella TONE GRID näytöllä uusien soundien luomiseen; AMP CUSTOMIZE ja OD/DS CUSTOMIZE antavat luoda helposti originaaleja vahvistimia ja säröjä muuntamalla niiden käyttäytymistä
 • Varta vasten kehitetty ACCEL-poljin usean parametrin yhdenaikaiseen ohjaamiseen
 • Mega Multi-FX uuden sukupolven vahvistinmallinnuksella

  Edistyksellinen COSM® Amp: Enemmän kuin Vintage

  Uuden sukupolven COSM-prosessorilla, GT-100 johtaa ilmaisun ja soonisten mahdollisuuksien uuteen aikakauteen. Luomalla uudelleen vintage-vahvistimien pikkutarkat yksityiskohdat ja niiden käyttäytymisen GT-100 loistaa, ei ainoastaan klassikoiden kopioinnissa, vaan tarjoaa myös uuden maailman ennenkuulemattomia ääniä. AMP CUSTOMIZE toiminto mahdollistaa klassikkovahvistimien muuntamisen yli todellisuuden rajojen. Rakenna täysin uusia, uskomattomia soundeja!

  Yksinkertainen ja intuitiivinen käyttöliittymä

  GT-100:n uniikki kaksois-LCD ja kahdeksan säätönupin käyttöliittymä tarjoaa nopean pääsyn ja intuitiivisen ohjauksen. Navigoitavia valikoita ei tarvita; jokainen toiminto on heti tarjolla. Äänen kustomointitoimintoja on myös parannettu. Kaikki patchit, vahvistimet ja säröt voi luoda nollatilanteesta tai kustomoida miellyttävällä graafisella TONE GRID toiminnolla.

  Uusia äänellisiä mahdollisuuksia ACCEL-polkimella

  Ilmaisun uusi ulottuvuus on käytössä ACCEL-polkimen kautta. Se mahdollistaa useiden parametrien ohjaamisen samanaikaisesti, sekä aikasidonnaisten efektien kuten FEEDBACKER, S-BEND, TWIST, jne. käytön. Kokeile luovia parametri-yhdistelmiä, jotka ovat pedaalin avulla yhteydessä keskenään reaaliajassa.

  Uusi A/B kanavien jakotoiminto

  Yksi huomattava uusi ominaisuus GT-100:ssa on sen joustava A/B-kanavajako. Määritä eri vahvistimet ja efektit kumpaankin kanavaan ja jaa signaali, ei ainoastaan dynamiikan mukaan, vaan myös taajuuksien mukaan, kummallakin kanavalla omat efektit ja vahvistinasetukset.  Äänellisten mahdollisuuksien variaatio laajenee ja laajenee! Määritä pehmeät, kevyet sooloäänet keski- ja ylätaajuuksille ja raskaat, leikkaavat soundit matalille nuoteille.


Saatavilla
Hinnat sisältävät ALV 24% ja ovat voimassa toistaiseksi. Varaamme oikeuden mahdollisiin muutoksiin ja virheisiin. Tuotteiden saatavuus voi myös vaihdella, eli jos kiire, tai esim. noudat, niin varmista ensin varastotilanne puhelimitse.

Kpl:  
Tuotearvioinnit