Tuotetiedot

Ensimmäinen Edellinen Tuote 83 / 133 Seuraava Viimeinen
Tuoteryhmä: Sähkökitaran kielet

21.00eur

La Bella VSE1046 10-46 Vapor Shield Electric


Oletko kyllästynyt vaihtamaan kieliä usein, mutta toisaalta et pidä päällystettyjen kielten soundista tai tatsista? Tässä sinulle huikea uusi kielisarja La Bellalta (Made in USA)

 

La Bella on ottanut uuden harppauksen kitarankielten kehittämisessä. Uudet Vapor Shield kielet ovat täysin uudenlaisia päällystettyjä kieliä.

Kielten valmistusprosessissa kielten pinnan molekyylit käsitellään plasmalla, jolloin niiden molekyylirakenne muuttuu. Tämän vuoksi kieli ei ole varsinaisesti päällystetty, mutta siihen on saatu päällystetyn kielen hyvät ominaisuudet mukaan. Samanlaista metallinsuojausta käytetään esimerkiksi lääketieteellisissä koneissa ja lentokoneissa.

Hyödyt:

Soundi ei ole yhtä tumma kuin tavallisissa päällystetyissä kielissä. Sen sijaan se on heleä ja todella erotteleva. Myös punomattomat kielet on käsitelty jolloin soundi on myös tasainen joka kielellä.

+ Tuntuma on verrattavissa hyvään päällystämättömään kieleen. Ei liukas, eikä tahmea, vaan erittäin miellyttävä.

+ Elinkaari on 5 kertaa pidempi kuin tavallisen kielen.

+ Kestävyys on huikea. Koska päällystettä ei ole, niin se ei myöskään kuoriudu kielen pinnasta kuten muilla päällystetyillä käy ajan kanssa. Hylkii todella tehokkaasti likaa ja nuhraantumista jolloin tuntuma ja soundi on hyvä pitkän aikaa kielten vaihdosta.

 

Toimitetaan tyylikkäässä peltirasiassa pakattuna ilmatiiviseen suojakaasupussiin.


Saatavilla
Hinnat sisältävät ALV 24% ja ovat voimassa toistaiseksi. Varaamme oikeuden mahdollisiin muutoksiin ja virheisiin. Tuotteiden saatavuus voi myös vaihdella, eli jos kiire, tai esim. noudat, niin varmista ensin varastotilanne puhelimitse.

Kpl:  
Tuotearvioinnit