Tuotetiedot

Ensimmäinen Edellinen Tuote 4 / 15 Seuraava Viimeinen
Tuoteryhmä: Bassokaapit

355.00eur

Ampeg SVT 210AV 2x10" Micro kaappi


Hinta on siis pelkän kaapin hinta, Ampeg SVT 210AV 2x10" Eminence-elementein varustettu SVT-210AV -kaappi istuvat kotiin, studioon tai pienelle estradille siinä kuin täysikokoiset SVT:t stadionille, transistorinupissa on samat etuasteet kuin isommissakin versioissa, stäkillä on tehoa täydet 200 wattia ja se kuulostaa ehdottomasti Ampegilta.

Ulkonäkö on klassista Vintage-SVT:tä mutta pienemmässä koossa: hopeinen etumaski, kromikulmat, musta Tolex-pinnoite ja sinihopea etukangas. Roudattavuus on kuitenkin toista luokkaa, kun koko pino painaa kuudesosan siitä mitä isoveljensä. "Artistimme ja asiakkaamme pyysivät nuppi+kaappiyhdistelmää joka olisi helposti kuljetettavissa, mahtuisi pieneenkin tilaan ja kuulostaisi Ampegilta niin studiossa kuin keikoilla" päättää Zane Williams. "Tässä se nyt on."


Tilapäisesti loppu, kysy saatavuus


Tuotteen sivut: ampeg.com/products/classic/microvr/index.html

Hinnat sisältävät ALV 24% ja ovat voimassa toistaiseksi. Varaamme oikeuden mahdollisiin muutoksiin ja virheisiin. Tuotteiden saatavuus voi myös vaihdella, eli jos kiire, tai esim. noudat, niin varmista ensin varastotilanne puhelimitse.

Kpl:  
Tuotearvioinnit