Tuotetiedot

Ensimmäinen Edellinen Tuote 9 / 9
Tuoteryhmä: Nuottivalot

19.00eur

K&M 12245 Double 4 Flexlight 2x4 ledillä ight 2x2 ledillä


Hyvä ja taipuisa nuottivalo yhteensä kahdeksalla kirkkaalla ja pitkäikäisellä ledillä. Joustava joutsenkaula ja leveä klipsikiinnike mahdollistavat monipuolisen ja helpon käytön. Kompakti ja helppokäyttöinen. Toimii kolmella AAA-paristolla tai muuntajalla, jotka toimitetaan mukana.

  • 2 x ~1700 lux
  • Taipuisat joutsenkaulat
  • Klipsikiinnitys < 25mm
  • Virtalähde: 3 x AAA-paristo 1,5V tai muuntaja (toimitetaan mukana)

 

Powerful and multifunctional dual-headed light with 2 flexible goosenecks which allow the musician to focus light to a pinpoint or evenly over a larger area. The light provides comfort and versatility to accommodate a variety of lighting needs through 4 powerful LEDs rated for 100,000 hours on each head and two brightness settings. The latest LED technology guarantees a bright light source and minimal energy consumption. A practical and extra-wide clip provides for easy attachment to all music desks or table tops with a thickness of 25 mm. The light is powered by 3 (1.5 V AAA) batteries (included) with a typical battery life of 10 hours. The light comes with a 5 V power adapter and a 3 m cable as well.


Saatavilla


Tuotteen sivut: produkte.k-m.de/en/Music-stands/Lights/12245-Music-stand-light-Double4-LED-FlexLight-Set-black

Hinnat sisältävät ALV 24% ja ovat voimassa toistaiseksi. Varaamme oikeuden mahdollisiin muutoksiin ja virheisiin. Tuotteiden saatavuus voi myös vaihdella, eli jos kiire, tai esim. noudat, niin varmista ensin varastotilanne puhelimitse.

Kpl:  
Tuotearvioinnit