Kosketinsoittimet

Kosketinsoittimet, syntetisaattorit ja pianot

Tervetuloa tarkastelemaan Power-Sound.fi verkkokaupan kosketinsoittimet ja tarvikkeet -valikoimaa. Valikoimassamme on kattavasti esillä sähköpianot, akustiset pianot, syntetisaattorit, komppikeyboardit, vahvistimet ja tietysti tarvikkeet, kuten muuntajat, pianotuolit, volume- ja sustainpedalit. Näet kaikki tuotteet tuotetietoineen helposti netissä, mutta olet myös enemmän kuin tervetullut testaamaan kosketinsoittimia myymäläämme.

Elektroniset pianosoittimet

Elektronisiin pianosoittimiin lukeutuvat syntetisaattori (syntikka) ja sähköpiano. Kaupassamme on tarjolla erinomainen valikoima sähköpianoja Roland, Yamaha, Orla, Casio ja Clavia valmistajilta. Maahantomme italiasta myös Ketronin huippulaadukkaita keyboardeja, komppi- ja soundimoduleita, sekä sähköpianoja.

Yksi markkinoiden edistynein kosketinsoitin on Hammond SK1, mikä yhdistää klassikkourut, sähköpianot ja flyygelisamplet, ja kaikki legendaariset soundit mitä tarvitset.Keyboardit eli elektroniset kosketinsoittimet tai syntetisaattorit valikoimamme kattaa yli kaksikymmentä fantastista tuotetta. Myös urkumodulit ja muut tarvikkeet löytyvät valikoimastamme.

Akustiset pianot

Valikoimaamme ei ole listattu kaikkia saatavilla olevia pianomalleja, mutta kysymällä saamme tilattua sinulle vaikka mitä. Akustiset pianot ovat tunnetusti hankalia liikutella ja siksi toimitamme kaikki pianotilaukset suoraan asiakkaillemme. Kysy aina viimeisin tarjous ja kysy neuvoja täydellisen pianon valitaan. Yamahan akustinen piano on Suomen suosituin ja ihan syystäkin, sillä laatu on Yamahalla ollut aina kohdallaan.

Tilaa uusi kosketinsoitin meiltä jo tänään ja muuta soundisi entistä upeammaksi!

Sähköpianot
Sähköpianot

Komppikeyboardit ja modulit
Komppikeyboardit ja modulit

Pianot ja pianotuolit
Pianot ja pianotuolit

Synat ja synamodulit
Synat ja synamodulit

Keyboardmuuntajat
Keyboardmuuntajat

Keyboardvahvistimet
Keyboardvahvistimet

Volume- ja sustainpedalit
Volume- ja sustainpedalit